Ο Γ. Μιχαηλίδης μας δείχνει πώς να φοράμε eyeliner το πρωί και το βράδυ!

Αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις eyeliner, λυπάμαι, αλλά τα νέα δεν είναι ευχάριστα για ΄σένα: γιατί φέτος το eyeliner μαζί με το berry κραγιόν είναι τα δύο must του μακιγιάζ! Και, μάλιστα, φέτος φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Eyeliner το πρωί

/

Το πρωί κατά μήκος του κινητού βλεφάρου σαν μια πολύ λεπτή γραμμή που ίσα- ίσα υπογραμμίζει την ρίζα των βλεφαρίδων. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα από τις φετινές πασαρέλες είναι αυτά των Proenza Schouler, Victoria Beckham και Alexander Wang.

Eyeliner το βράδυ



Το βράδυ το eyeliner φοριέται με μια διάθεση 60’s, δηλαδή να παχαίνει στις εξωτερικές γωνίες και να ξεφεύγει αρκετά απο το σημείο που τελειώνει το μάτι μας. Στις χειμερινές πασαρέλες το είδαμε τέλεια φορεμένο στα μοντέλα της Anna Sui αλλά είναι και το signature μακιγιάζ πολλών stars, μεταξύ των οποίων και η Angelina Jolie!

Η τεχνική για να απλώνεις σωστά το eyeliner πρωί και βράδυ από τον Γιάννη Μιχαηλίδη
Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo, ακολούθησε τα tips του Γιάννη Μιχαηλίδη και μάθε να απλώνεις το eyeliner σαν επαγγελματίας. Γιατί αυτό τον Χειμώνα θα φοράμε όλες eyeliner κι εμείς φυσικά δεν θα σε αφήναμε έτσι!

And More