Τι βάζει μια beauty editor στην τσάντα της πριν φύγει από το σπίτι;

Υπάρχουν φορές που εύχεσαι η μέρα να είχε 45941 ώρες αντί για 24. Γιατί πραγματικά είναι ακατόρθωτο να φέρεις όλες αυτές τις υποχρεώσεις εις πέρας μέσα σε μόνο 24 ώρες (ok, το βραδινό ποτό σε μια ωραία ταράτσα δεν ανήκει στην κατηγορία “υποχρεώσεις” ;).

Αλλά αυτό που ξέρεις σε κάθε περίπτωση είναι ότι θα φύγεις από το σπίτι σου στις 8 το πρωί για να γυρίσεις πολυυυυυυυυ αργά. Και μέσα σε όλες αυτές τις ώρες θα πρέπει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου, να νιώθεις φρέσκια και να μην τον έχεις αμελήσει κιόλας.

Λοιπόν, λοιπόν! Α) Υπάρχει μια μικρή κίνηση που μπορείς να κάνεις για να δείξεις πόσο σε φροντίζεις και πόσο σε αγαπάς και που β) αυτή η μικρή σε διάρκεια αλλά μεγάλη σε σπουδαιότητα κίνηση θα σε διατηρήσει fresh όλη μέρα!

Και για να σου λύσω τον γρίφο άνοιξα την τσάντα μου, ή καλύτερα είπα να σου δείξω τι βάζω στην τσάντα μου κάθε πρωί πριν φύγω από το σπίτι!

– Πορτοφόλι: checked
– Χτένα: checked
– Βιβλίο: checked (χωρίς λόγο!)
– Γυαλιά ηλίου: ckecked
– Καθρεφτάκι: checked
Το αποσμητικό μου NIVEA Protect & Care: checked

Το νέο αποσμητικό NIVEA Protect & Care μου εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία και αυξημένη φροντίδα κι έτσι αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και φρεσκάδα όσο δύσκολη μέρα κι αν έχω να αντιμετωπίσω. Επίσης, φροντίζει αυτή την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή του σώματος που εκτίθεται συνεχώς σε κινδύνους που έχουν να κάνουν είτε με την προσωπική υγιεινή, είτε με τις μεθόδους αποτρίχωσης που επιλέγονται, είτε με την υγρασία που προκαλείται στο σημείο λόγω της στενής επαφής των ρούχων με την επιδερμίδα.

Επίσης, το νέο NIVEA Protect & Care είναι το πιο περιποιητικό αποσμητικό που δοκίμασες ποτέ καθώς περιέχει τα πολύτιμα συστατικά της κρέμας NIVEA ενώ σου εξασφαλίζει 48ωρη προστασία! Τώρα, αν με ρωτάς γιατί το έχω στην τσάντα μου; Γιατί έχει αυτή την υπέροχη μυρωδιά της κρέμας NIVEA που δεν μπορώ να αποχωρίζομαι ποτέ και γιατί ποτέ δεν ξέρεις πού μπορείς να βρεθείς τις επόμενες… 48 ώρες!

Last chance info: το NIVEA Protect & Care θα το βρεις σε spray και σε roll on.

Photo credit: Αλέξανδρος Μακρής

And More