Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε όταν βάζουμε μολύβι ματιών (σύμφωνα με τον make up artist της Kim Kardashian)!

Μπορεί να σου ακουστεί ως το πιο ατυχές beauty tip που έφτασε ποτέ στα αυτιά σου, αλλά μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου και ειδικά αν το δοκιμάσεις θα αλλάξεις γνώμη! Όταν βάζεις μολύβι ή eyeliner στο κινητό σου βλέφαρο τραβάς το μάτι σου προς… λάθος κατεύθυνση!

Και ξέρω ότι αυτή τη στιγμή μπορεί να σκέφτεσαι τι-στο-καλό-μας-γράφει-τώρα αλλά α) δεν το λέω εγώ, το λέει ο Mario Dedivanovic- προσωπικός make up artist της KIM KARDASHIAN και β) συνέχιζε να διαβάζεις και θα αναθεωρήσεις.

Ο Mario D, λοιπόν, ανέβασε μια σειρά από photos του στο instagram με χορταστικά close ups την ώρα που βάζει μολύβι ματιών στην Kim Kardashian.


Το tip που έδωσε ήταν το εξής:”Όταν κάνεις γραμμή στο μάτι ανασήκωσε ελαφρώς το κινητό βλέφαρο προς τα πάνω και στο πλάι για να πάει το μολύβι ακριβώς στη ρίζα των βλεφαρίδων”.

Φυσικά, ένα τέτοιο tip σε πρώτη ανάγνωση σου φαίνεται έως και αδιάφορο και πως έχασες τον χρόνο σου να το διαβάζεις γι’αυτό και είπα να κάνω ένα gallop στο γραφείο. Η Ξένια και η Χρύσα τραβούν το μάτι τους προς τα έξω αλλά όχι με ανοδική φορά όταν κάνουν αυτή τη γραμμή ώστε να τεντώσει η περιοχή και να πετύχουν ένα ίσιο αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα κορίτσια έβαζαν το μολύβι χωρίς να τεντώνουν τα μάτι. Ένας δερματολόγος θα σου έλεγε πως είναι απαγορετική αυτή η κίνηση γιατί σε βάθος χρόνου η περιοχή γύρω από τα μάτια χαλαρώνει. Και δεν ξέρω ούτε ένα κορίτσι εκεί έξω που να τραβάει το μάτι του προς τα πάνω όταν βάζει αυτή τη γραμμή.

Όμως, λίγο μετά το tip άρπαξα ένα μολύβι ματιών και πήγα στο μπάνιο του γραφείου. Λοιπόν, μια τόσο μικρή κίνηση έχει μεγάλη διαφορά γιατί όντως δεν δημιουργείται κανένα κενό στη ρίζα των βλεφαρίδων. Οπότε, δοκίμασέ το και στείλε comment! Αλλά μέχρι τότε, απάντησε στο poll παρακάτω: εσύ πώς σχηματίζεις την γραμμή στο κινητό βλέφαρο;

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164