Η αγαπημένη εταιρία καλλυντικών της Kylie Jenner υπάρχει και στην Ελλάδα! Πού θα την βρεις!

Η αγαπημένη εταιρία καλλυντικών της Kylie Jenner υπάρχει και στην Ελλάδα! Πού θα την βρεις! | tlife.gr

Η Kylie Jenner κι εμείς μοιραζόμαστε την ίδια λατρεία. Για τα καλλυντικά, γενικά, για ένα brand, πιο συγκεκριμένα.

Η Kylie Jenner, λοιπόν, παρά το γεγονός ότι την έχουμε συνδέσει με τα τέλεια ματ κραγιόν και τα Lip Kit έχει και φοβερή επιδερμίδα, πράγμα που φροντίζει να μας υπενθυμίζει με selfie που ανεβάζει συχνά- πυκνά και στις οποίες #nomakeupselfie έχει και τρομερή επιδερμίδα. Πώς;

Η ίδια δεν έχει κρύψει ότι είναι huge fan του Mario Badescu, ενός brand με πολύ ιδιαίτερα προϊόντα που είναι διεθνή best seller και που χάρη στο beauty-hall μπορείς να τα βρεις και στην Ελλάδα. Κράτησε σημειώσεις παρακάτω. BTW: εδώ θα βρεις και ένα τέλειο προϊόν για να βάζεις στα σπυράκια σου τοπικά (αν βγάζεις σπυράκια τοπικά)!

Βήμα ένα στο beauty routine της Kylie Jenner, όπως έγραψε και στο site- application που έχει και στο οποίο κατά καιρούς μας αποκαλύπτει beauty tips της, είναι το Enzyme Cleansing Gel, ένα gel προσώπου με εκχύλισμα παπάγιας το οποίο χρησιμοποιεί πρωί- βράδυ και δεν φράζει τους πόρους. Αυτή την περίοδο θα το βρεις με έκπτωση (κοστίζει €18.85) και μπορείς να το παραγγείλεις online εδώ.

Ένα tip που μάθαμε από εκείνη και εφαρμόζουμε κι εμείς είναι πάνω από την κρέμα ημέρας ή νυκτός να ψεκάζουμε με το spray Mario Badescu που περιέχει βιταμίνες, βότανα και ροδόνερο. «Κλειδώνει» την υγρασία και τα ευεργετικά συστατικά της κρέμας στο πρόσωπο και σου χαρίζει μια πολύ δροσερή αίσθηση. Κοστίζει €11.75 και θα το βρεις εδώ στο Beauty-hall.

Αυτό είναι το νούμερο ένα προϊόν σε πωλήσεις στην Αμερική και αγαπημένο της Kylie Jenner. Η Drying Lotion του Mario Badescu χρησιμοποιείται τοπικά πάνω στα σπυράκια για να τα ξηράνει. Απλώς, παίρνεις μια μπατονέτα, την βυθίζεις μέσα στο προϊόν να πάει μέχρι κάτω και την τοποθετείς τοπικά στο σπυράκι. Μέσα σε πολύ λίγες ώρες έχει ξεραθεί. Επίσης, το συγκεκριμένο προϊόν παρά το γεγονός ότι είναι διφασικό δεν πρέπει να το ανακινήσεις για να το χρησιμοποιήσεις. Επίσης, το βρίσκεις εδώ στο beauty-hall και μάλιστα αυτή την περίοδο με έκπτωση (κοστίζει τώρα €24.30).

READ more