Η αισθητικός της Michelle Obama λέει ότι πρέπει να αλλάζουμε ό,τι φοράμε στο πρόσωπό μας ανά δύο εβδομάδες!

Οι απόψεις για την φροντίδα του προσώπου μας είναι τόσο διαφορετικές όσο και οι δερματολόγοι και οι αισθητικοί που υπάρχουν εκεί έξω. Ο καθένας έχει την δική του προσέγγιση που είναι απόλυτα τεκμηριωμένη. Το θέμα, λοιπόν, είναι να βρεις εκείνον τον expert που σου ταιριάζει και να μείνεις πιστή σε ό,τι σου λέει.

Η Michelle Obama και η Oprah έχουν βρει την δική τους αγαπημένη expert στο πρόσωπο της Καναδής skin guru, Jennifer Brodeur, η οποία έχει μια πολύ ιδιαίτερη θεωρία! Σύμφωνα με την ίδια πρέπει να αλλάζεις το skincare routine σου, δηλαδή τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στο πρόσωπό σου, ανά δύο εβδομάδες. Σου ακούγεται περίεργο; Τότε άκου και αυτό: θα πήγαινες ποτέ γυμναστήριο για να κάνεις μόνο κοιλιακούς και να αφήσεις τα υπόλοιπα σημεία του σώματός σου εντελώς αγύμναστα; Τότε γιατί να το κάνεις με το πρόσωπό σου; Κάθε συνδυασμός skicare δρα προς διαφορετική κατεύθυνση, οπότε χρησιμοποιώντας διαφορετικά προϊόντα κάθε φορά καλύπτεις κάθε ανάγκη του προσώπου σου και για αντιγήρανση και για ενυδάτωση και για σμηγματορύθμιση και πάει λέγοντας.

“Πολύ συχνά, όταν μια γυναίκα μου λέει ότι έχει ευαίσθητη επιδερμίδα την βάζω να σταματήσει να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε προϊόν στο πρόσωπό της για δύο εβδομάδες κι έπειτα προσθέτω στην ρουτίνα της ένα κάθε φορά. Αυτή η αποτοξίνωση είναι ένας τρόπος να θέσεις υγιείς βάσεις στην επιδερμίδα σου: όσο πιο υγιής είναι η επιδερμίδα τόσο λιγότερα προϊόντα χρειάζεται να χρησιμοποιείς! Τους φτιάχνω ένα SOS kit, λοιπόν, ώστε να έχουν μια ρουτίνα βήμα προς βήμα την οποία τους αλλάζω κάθε δύο εβδομάδες. Η αντίδρασή τους είναι συνήθως: “Τιιιι”, αλλά πιστέψτε με, είναι κάτι που έχει αποτέλεσμα”, είπε η ίδια σε συνέντευξή της στο The Kit και συνέχισε: “Θέλω η επιδερμίδα να ξαφνιάζεται! Είναι σαν την γυμναστική! Δεν γίνεται να γυμνάζεις μόνο τους άνω κοιλιακούς. Πρέπει να αλλάζει συνεχώς τις ασκήσεις έτσι ώστε οι μυς να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται!”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται αυτή η θεωρία; Εσύ, κάθε πότε αλλάζεις προϊόντα;

Last chance info: αν είσαι newbie στο skincare κάνε κλικ εδώ και δες τον βασικό οδηγό φροντίδας προσώπου που φτιάξαμε για εσένα!

 

Read More

And More