Η Alexa Chung είναι το νέο πρόσωπο της Nails Inc!

Μια πολύ, πολύ γρήγορη σύσταση για τα Nails Inc: ένα από τα μεγαλύτερα brands σε βερνίκια που στην Ελλάδα τα βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora. Κλείνει αισίως τα 15 χρόνια από την ημέρα του πρώτου, πρώτου λανσαρίσματος, μέχρι πρόσφατα είχε ως πρόσωπο την Poppy Delevingne (αδερφή της Cara) και τώρα μόλις ανακοινώθηκε ότι την θέση της παίρνει η Alexa Chung.

Η σχέση της Alexa (μιλάμε για το μεγαλύτερο it girl που επηρεάζει τη μόδα τώρα και που ο Karl πίνει νερό στο όνομά της) με τα Nails Inc ξεκίνησε το 2012 όταν είχε γράψει στο twitter της “Ευχαριστώ Nails Inc για τα δερμάτινα νύχια μου!”. Και επρόκειτο για τα νύχια που θα δεις παρακάτω και τα οποία κοιτούσαν οοοοοολοι στα British Fashion Awards!

/

Και δύο χρόνια μετά ήρθε και αυτή η συνεργασία για την οποία η Alexa Chung είπε: “Τα νύχια είναι το μοναδικό πράγμα με το οποίο θα πειραματιστώ με prints και χρώματα. Στα ρούχα έχω πιο περιορισμένες επιλογές. Φοράω μαύρο ή μπλε σε καθημερινή βάση. Αντίθετα στα νύχια κάνω τρέλες γι’ αυτό και αυτή η συνεργασία με τα Nails Inc μου ταιριάζει πολύ!”.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, λοιπόν, η Alexa Chung είναι πρόσωπο τριών διαφορετικών beauty εταιριών. Μέτρησε: Eyeko, Nails Inc και INOA. Αλλά εδώ λέω να σταθούμε στα νύχια. Γι’αυτό δες ένα μανικιούρ με μάτι που έχει κάνει παλιότερα και πώς θα το αντιγράψεις κι εσύ βήμα- βήμα!

Read More

And More