Η Alicia Keys αποφάσισε να σταματήσει να κάνει μακιγιάζ για πάντα! Δες photo από το κόκκινο χαλί!

Πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν στο κόκκινο χαλί κατά καιρούς. Αλλά πριν κάποιες μέρες στα Bet Awards είδαμε και κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Ή/και ποτέ. Και μπορεί να μην είναι ακραίο αλλά είναι πολύ… τολμηρό! Ερώτηση: θα πήγαινες ποτέ σε έναν γάμο ή σε όποιο επίσημο κάλεσμα εντελώς αμακιγιάριστη; Η Alicia Keys δεν έκανε καθόλου μακιγιάζ για τα BET Awards και αυτό είναι τολμηρό!

Και αν θεωρητικά δεν σου ακούγεται τόσο, δες παρακάτω την photo. Και σκέψου ότι μιλάμε για red carpet event!

Εδώ και κάμποσο καιρό η Alicia Keys πήρε την απόφαση να μην κάνει μακιγιάζ. Ποτέ ξανά! Η ίδια είχε γράψει άρθρο στο site Lenny Letter στο οποίο είχε πει μεταξύ άλλων και τα εξής σε σχέση με το μακιγιάζ: “Κάθε φορά που έβγαινα από το σπίτι μου ανησυχούσα όταν δεν είχα φορέσει make up. Κι αν κάποιος ήθελε να τραβήξει μια φωτογραφία μου; Και αν κάποιος άλλος την πόσταρε; Αυτές ήταν όλες οι ανασφαλείς αλλά και ειλικρινείς σκέψεις που έκανα. Και κυρίως το γεγονός ότι με ένοιαζε πολύ η γνώμη των άλλων για μένα!”. Και μετά από όλες αυτές τις σκέψεις πήρε την απόφαση: “Δεν θέλω να καλύπτομαι πλέον! Ούτε το πρόσωπό μου, ούτε το μυαλό μου, ούτε την ψυχή μου! Τίποτα!”.

Έκτοτε, και έχοντας συνδυάσει το μακιγιάζ με την γενικότερη ανάγκη να καλύψει αυτή που πραγματικά είναι η Alicia Keys, σταμάτησε να μακιγιάρεται! Και δεν έκανε μακιγιάζ ακόμη ούτε και για το εξώφυλλο του νέου της single με τίτλο “In common”.


Και μια ακόμη εκδοχή…


Σκέψεις; Επικροτείς τη στάση της Alicia Keys ή μήπως σου φαίνεται υπερβολική; Κι επίσης, ποιες από εσάς έχετε σταματήσει να κάνετε μακιγιάζ; Αν υπάρχουν!

Read More

And More