Η Amber Rose ανέβασε βίντεο που την δείχνει να κάνει botox και οι followers της εξοργίστηκαν!

Έχουμε καταλήξει στο ότι να βάφεται κανείς έντονα ή λιγότερο έντονα ή και καθόλου είναι δικαίωμά του/της. Γιατί στο κάτω- κάτω δεν κάνει τίποτα στο δικό μας πρόσωπο. Το πρόσωπο ανήκει σε εκείνον-η. Όμως, δεν έχουμε την ίδια στάση για το botox ή γενικότερα τις αισθητικές επεμβάσεις. Γιατί αν δούμε μια γυναίκα που έχει πειράξει το πρόσωπό της, θα είμαστε επικριτικοί ή, έστω, θα το σχολιάσουμε. Λες και δεν ισχύουν ακριβώς οι ίδιοι κανόνες του πρόσωπό ΜΟΥ- πρόσωπό ΤΟΥ.

Αυτό ακριβώς συνέβη με την Amber Rose η οποία ανέβασε στο instagram της ένα βίντεο στο οποίο σε χορταστικό κοντινό πλάνο φαίνεται να κάνει botox.

Κάτω από αυτό το βίντεο έγραψε: “Ορκίζομαι πως φαίνεται πολύ πιο επίπονο από ότι στην πραγματικότητα είναι. Αν χρειάζεστε κάποιο botox, fillers ή οτιδήποτε παρακαλώ καλέστε τον Dr Diamond και πείτε τους πως η Amber με έστειλε!”.

Οι followers εξοργίστηκαν, κυρίως γιατί η Amber Rose είναι μόλις 33 και άρα πολύ μικρή για botox. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια ήταν: “Βάζεις στο πρόσωπό σου όλα αυτά και είσαι ψεύτικη. Μεγάλωσε φυσιολογικά!”, ή “Νόμιζα ότι μάθαινε στα κορίτσια πώς να μεγαλώνουν και να αγαπούν την φυσική τους ομορφιά. Ντροπή!”, ή “Είσαι τόσο νέα! Γιατί να το κάνεις αυτό στην ηλικία σου;”.

Βεβαίως, από την άλλη, υπήρξαν και κάποιοι (ελάχιστοι κάποιοι) που έσπευσαν να την υπερασπιστούν γράφοντας πως το botox το ξεκινάς από αυτή την ηλικία για λόγους πρόληψης.

Πάντως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μιλάμε για το πρόσωπό της οπότε μπορεί να κάνει ότι θέλει στο πρόσωπό ΤΗΣ. Η δική μου ένσταστη έγκειται στο γεγονός ότι ήταν αρκετά προτρεπτική.

Read More

And More