Η Angelina Jolie είναι ξανθιά!

Girl, Interrupted, Life or Something Like It και Salt: όλες οι παραπάνω ταινίες έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εχμ, δυο. Γιατί σε όλες τις παραπάνω ταινίες πρωταγωνιστεί η Angelina Jolie και γιατί σε όλες τις παραπάνω η Angelina Jolie είναι ξανθιά. Οπότε, αυτή η εκδοχή της δεν μας είναι καθόλου ξένη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παραπάνω η Angelina Jolie στο Life or Something Like It

Κάπως έτσι, λοιπόν, η Angelina επιστρέφει σε ότι μας είναι ήδη οικείο και αυτό για τις ανάγκες της νέας της ταινίας, το Come Away. Το νέο της look μας έγινε γνωστό μέσα από το instagram και από μια ομαδική selfie που ανέβασαν οι συντελεστές της ταινίας.

https://www.instagram.com/p/Bo4jZKJgxcg/?utm_source=ig_embed

Το πιθανότερο είναι ότι μιλάμε για περούκα η οποία είναι μάλιστα έτοιμη και χτενισμένη σε ένα βικτοριανό look. H ίδια, πάντως, έχει δηλώσει πολλές φορές κατά το παρελθόν ότι της αρέσει να παίρνει beauty ρίσκα! “Ορκίζομαι ότι όταν ήμουν μικρή είχα τις beauty στιγμές μου και μου άρεσε πολύ να παίρνω το makeup και να το απλώνω σε όλο μου το πρόσωπο, αλλά ήμουν περισσότερο tomboy! Και λίγο αργότερα μου άρεσε το punk. Στις μέρες μας είναι πολύ συνηθισμένο να βάφει τα μαλλιά του κανείς μπλε, ας πούμε. Στις μέρες μου τα ξάνοιγες και τα έβαφες με κανονικό μαρκαδόρο!”.

Πίσω στην ταινία: αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής της ημερομηνία ξέρουμε πως η προβολή της θα γίνει του χρόνου. Επίσης, σε αυτή την ταινία φανταστίας η Angelina Jolie υποδύεται την Rose, την μητέρα των δύο βασικών χαρακτήρων.

Read More

And More