Η beauty καταστροφή της Kendall Jenner μετά το show του Marc Jacobs!

Το να είσαι μοντέλο είναι ένα καθόλου εύκολο επάγγελμα. Γιατί μαζί με οοοοολη αυτή τη διαίτα και οοοοοολη αυτή τη γυμναστική πάνε σετ και κάμποσες μεταμορφώσεις που πρέπει να κάνεις. Ας πούμε να κόψεις τα μαλλιά σου για τις ανάγκες ενός show ή να ξανοίξεις τα φρύδια σου για τις ανάγκες ενός άλλου.

Και μιας και μιλάμε (εντελώς τυχαία) για ξανοιγμένα φρύδια: η Kendall Jenner ξάνοιξε τα φρύδια της για το τελευταίο show του Marc Jacobs και έπειτα της συνέβη κάτι μπιουτοτραγικό…

Σε ένα post που μόλις ανέβασε στο Web/app της είπε πως το ξάνοιγμα που έκανε στα φρύδια της για τις ανάγκες του τελευταίου show του Marc Jacobs είχαν ως αποτέλεσμα τα φρύδια της ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ!

“Μου ζητούν να αλλάζω την εμφάνισή μου με τόσους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους που δεν έχει πλέον καθόλου πλάκα! Και το χειρότερο είναι όταν οι σχεδιαστές θέλουν να κάνουν πράγματα στα φρύδια μου! Με φρικάρει γιατί κάθε φορά που μου κάνουν κάτι στα φρύδια τα χάνω! Πέφτουν στην πραγματικότητα! Είναι πολύ άσχημο. Δεν θέλω καθόλου να μου ξανοίγουν τα φρύδια μου”.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που η Kendall κάνει bleaching στα φρύδια της για τις ανάγκες κάποιου show. Την περασμένη σεζόν πάλι την είδαμε με ξανοιγμένα φρύδια για χάρη του οίκου Gevenchy (σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016)…

Πάντως, αν έχεις αντίστοιχο θέμα με τα φρύδια σου ένα πολύ καλό tip είναι να αναμειγνύεις καστορέλαιο με βιταμίνη Ε και να το απλώνεις καθημερινά.

Και είναι ένα tip που θα χρειαστεί οπωσδήποτε αυτή εδώ η star που πρόσφατα δήλωσε ότι κάνει ξανοιχτική βαφή στα φρύδια της καθημερινά! Είσαι αρκετά διαβασμένη; Ξέρεις ποια; Τσέκαρε εδώ!

Read More

And More