Η Bella Hadid είπε ακριβώς τι κάνει και έχει τόσο λαμπερή επιδερμίδα!

Αν είσαι beauty addict αυτά τα προϊόντα θα τα έχει δει παντού και πιθανότατα να έχεις ένα (ή/και πολλά) από αυτά στο μπάνιο σου. Αν όχι, μέχρι το τέλος αυτού του άρθρου θα έχεις κάνει add στο καλάθι σου.

Υπάρχει μια δερματολόγος με έδρα της την Γερμανία η οποία έχει μια τεράστια λίστα αναμονής που φτάνει έως και… μήνες και στης οποίας τα χέρια αφήνονται οι μεγαλύτερες celebrities και τα διασημότερα μοντέλα αυτού του κόσμου. Ένα από αυτά είναι και η Bella Hadid η οποία μόλις ανέβασε στο instagram της το εξής: “Ένα μεγάλο φιλί και shoutout στην Barbara Sturm η οποία δεν είναι απλώς η γυναίκα- αφεντικό που είναι αλλά είναι και η ίδια που άλλαξε την επιδερμίδα μου για πάντα χάρη στις θεραπείες της!” και έπειτα σε ένα δεύτερο story διευκρίνισε πως δεν πρόκειται για διαφήμιση αλλά για την αλήθεια και μόνο!

 

https://www.instagram.com/p/BpE7zNjHnAd/?taken-by=bellahadid

Η δερματολόγος των μεγαλύτερων star αυτού του πλανήτη έχει και δική της σειρά καλλυντικών η οποία πωλείται και στο Net a Porter, ενώ το best seller προϊόν της είναι η ενυδατική που φτιάχνει με αίμα από τον κάθε “ασθενή”. «Λατρεύω αυτή την περίεργη κρέμα με αίμα! Με εντυπωσιάζει πάντα και σε μένα κάνει δουλειά. Είμαι nerd με την επιστήμη του δέρματος και της υγείας και ειδικά αυτό το προϊόν το βρίσκω πολύ cool!», είχε πει λίγους μήνες πριν στο Popsugar η Hailey Baldwin μιλώντας για την ίδια γιατρό!

Read More

And More