Η Bella Thorne σε αυτό το βίντεο κάνει κάτι που απαγορεύεται να κάνεις εσύ στο πρόσωπό σου!

Η ακμή δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και πρέπει να πειραματιστείς πολύ και για πολύ για να βρεις εκείνο τον συνδυασμό που λειτουργεί σωστά με την επιδερμίδα σου. Αλλά σε όλο αυτό το ταξίδι θα πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι απαγορευτικό να κάνεις! Όπως το να βάζεις λεμόνι στο πρόσωπό σου. Ναι, το λεμόνι είναι αντιβακτηριδιακό και μπορεί να σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν σπυράκια ΑΛΛΑ στερεί από την επιδερμίδα σου τα καλά έλαια με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να υπερπαράγει σμήγμα για να καλύψει το κενό. Επίσης, το λεμόνι ερεθίζει την επιδερμίδα και μια ερεθισμένη επιδερμίδα αν βγει στον ήλιο χωρίς αντηλιακό θα αποκτήσει πανάδες!

Όλα αυτά, λοιπόν, φαίνεται να αγνοεί η Bella Thorne η οποία στην σειρά των τέλειων βίντεο που κάνει το Harper’s Bazaar (λέγονται Go to bed with me) λέει πως έχει δοκιμάσει τα πάντα για την ακμή της και πως το μοναδικό πράγμα που της λειτούργησε είναι το scrub που δείχνει στο βίντεο: “Γνώρισα μια γυναίκα που λέγεται Jennifer. Είναι απίστευτη και άλλαξε την επιδερμίδα σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα τα προϊόντα της είναι φυσικά και με βοηθάει να σχεδιάσω την δική σου σειρά skincare”, λέει στο βίντεο και εν συνεχεία ανοίγει ένα βαζάκι με face scrub που περιέχει ελαιόλαδο, ζάχαρη και λεμόνι και λέει πως είναι το μοναδικό πράγμα που βάζει στο πρόσωπό της εκτός αν αποφασίσει να κάνει μια ενυδατική μάσκα μετά. Μάλιστα, πέρα από την ίδια το χρησιμοποιεί και στον νέο βοηθό της, όπως είπε, και τον έχει βοηθήσει πολύ με τα σημάδια.

Κάτω από το βίντεο τα σχόλια για το skincare routine της Bella Thorne ήταν πολλά και τα περισσότερα σχολίαζαν το γεγονός ότι δεν φοράει ενυδατική (ouch!) και ότι χρησιμοποιεί στο πρόσωπό της αυτό το μείγμα. Μερικά παραδείγματα: “Μόνο και μόνο διαβάζοντας ότι βάζει λεμόνι και ζάχαρη στο πρόσωπό της με κάνει να θέλω να βάλω τα κλάματα!” ή “Έβαζα λεμόνι στο πρόσωπό σου όταν ήμουν έφηβη και κατέστρεψα την επιδερμίδα μου!” ή “Λεμόνι και ζάχαρη σε ξηρό δέρμα; Yikes!”.

Πάντως, αν έπρεπε να δώσω μια και μόνο συμβουλή ως beauty editor αυτή θα ήταν: βρες έναν δερματολόγο που να εμπιστεύεσαι και μείνε πιστή σε αυτό!

 

Read More

And More