Η Billie Eilish έκανε makeunder και είναι αγνώριστη! Δεν ξέρεις τι είναι το makeunder;

Αυτή είναι αναμφισβήτητα η χρονιά της Billie Eilish η οποία είναι με την σειρά της η σημαντικότερη τραγουδίστρια της γενιάς της. Αν και είναι μόλις δεκαέξι έχει ήδη έξι υποψηφιότητες για Grammy, 42 εκατομμύρια περίπου followers στο instagram και άλλους τόσους fan ανά τον κόσμο. Και όλα αυτά τα κατάφερε μένοντας πιστή στον εαυτό της και στο στιλ της: baggy ρούχα, πράσινες ρίζες, περίεργα νύχια.

Λίγες ώρες πριν, όμως, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους fan της Billie Eilish: η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το νέο της video clip για το νέο της τραγούδι “Xanny” υιοθετώντας ένα εντελώς διαφορετικό στιλ από όλα όσα μας έχει συνηθίσει ή, για την ακρίβεια, κάνοντας αυτό που λέμε makeunder (όρος αντίθετος του makeover και περιγράφει μια κατάσταση κατά την οποία έχεις αποφασίσει να “ρίξεις” τις επιλογές- υπερβολές σου σε μακιγιάζ, μαλλιά και νύχια).

Η ίδια, λοιπόν, εμφανίστηκε με καστανά μαλλιά, εντελώς άβαφη και πολύ διαφορετική από αυτό που μας έχει συνηθίσει.

https://www.instagram.com/p/B5ssK06lKvw/

Οι αντιδράσεις κάτω από αυτό το βίντεο ήταν πολλές αλλά όλες τους εξίσου ενθουσιώδεις, ειδικά σε σχέση με την επιλογή της στα μαλλιά. Η ίδια, πάντως, λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει στο TMZ σχετικά με το mullet κούρεμά της: “Κάποιος μου έκαψε τα μαλλιά κάνοντάς μου κακή βαφή. Τα μαλλιά μου κάηκαν και κόπηκαν και όλοι έγραψαν ότι τα έκοψα mullet. Θα τα μακρύνω, εννοείται!”.

Αλήθεια, εσένα ποια είναι η γνώμη σου για το ολοκαίνουργιο look της Billie Eilish; Την προτιμάς όπως μας πρωτοσυστήθηκε ή τώρα;

 

Read More

And More