Η Britney Spears αποφάσισε να σταματήσει να βάφεται!

Αν η Britney Spears κατάφερε να επιβιώσει στα 90’s τα πάντα είναι πιθανά! Όπως το να ξυπνήσει μια μέρα και να αποφασίσει ότι βαρέθηκε να κάνει μακιγιάζ όλα αυτά τα χρόνια και πλέον αποφάσισε να κινηθεί στην no makeup λογική. Βεβαίως, όλο αυτό επικοινωνήθηκε με μια φωτογραφία στην οποία είχε δύο- τρεις στρώσεις μάσκαρα σε κάθε βλεφαρίδα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Who would have thunk it ?!?! After all this time in my life I’m just now learning that no makeup is the way to go …. I mean …. a little makeup is fun but after spending so much time in hair and makeup chairs to look flawless …. I think a natural look is the way to go …. it makes you look waaaay younger and so much better 🌸✨💋 !!!! Pssss YES …. I know I’m wearing mascara in this 😉 !!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears) στις

“Μετά από όλα αυτό το διάστημα στη ζωή μου τώρα μαθαίνω ότι το no makeup είναι ο τρόπος που θέλω να κινηθώ στο εξής… Εννοώ, λίγο makeup έχει πάντα πλάκα αλλά μετά από τόσες ώρες που έχω ξοδέψει για να μου φτιάχνουν τα μαλλιά μου και να μου κάνουν μακιγιάζ έτσι ώστε να δείχνω αψεγάδιαστη πιστεύω πως το φυσικό μακιγιάζ είναι πολύ καλύτερο για μένα… Σε κάνει να δείχνεις πολύ μικρότερη και πολύ, πολύ καλύτερη! PS: Να, ξέρω ότι φοράω μάσκαρα εδώ!”, έγραψε η Britney Spears κάτω από μια από τις πολλές selfie που μοιράστηκε με τους followers της.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια προσπαθεί να περάσει ένα μήνυμα μέσα από την εμφάνισή της και τις επιλογές που κάνει! Πριν δύο μήνες περίπου είχε πει πως οι αφέλειές της την έκαναν να νιώθει ασφάλεια! Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: “Σταμάτησα να έχω αφέλειες στην τρίτη τάξη και το θυμάμαι σαν να ήταν χθες… Ήταν τεράστιο θέμα να «εκθέτεις» το μέτωπό σου! Μόνο οι όμορφοι άνθρωποι στο Νότο μπορούσαν να το κάνουν αυτό και ποτέ δεν ένιωθα αρκετά όμορφη για να το τολμήσω”. Εδώ μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη την δήλωση που είχε κάνει τότε, αλλά εν τω μεταξύ θα ήθελα να εστιάσουμε στο εξής: μήπως η Britney Spears αδικεί τον εαυτό της με όλες αυτές τις δηλώσεις. Μήπως πρέπει να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή της; Στο κάτω- κάτω… it’s Britney b***!

 

Read More

And More