Η Cara Delevingne ξανά στο catwalk για τον οίκο Prada! Τι έκανε στα φρύδια της!

Η Cara Delevingne ξανά στο catwalk για τον οίκο Prada! Τι έκανε στα φρύδια της! | tlife.gr

Το 2015 η Cara Delevingne δήλωσε ότι αφήνει πίσω της το modeling για να αφοσιωθεί στην υποκριτική. Και η αλήθεια είναι ότι έκτοτε την έχουμε δει να κάνει ελάχιστες δουλειές που σχετίζονται με το πρώην επάγγελμά της, ενώ ακόμη πιο ελάχιστες ήταν οι φορές που ανέβηκε στο catwalk.

Το 2016 περπάτησε για το show του οίκου Chanel, το φθινόπωρο του 2018 την είδαμε στο catwalk του Christopher Bailey και του Balmain και τώρα στο show της Miuccia Prada.

Το look της για το τελευταίο αυτό show ήταν αρκετά dark, αφού όλη η συλλογή ήταν ένα αφιέρωμα στα emo ενώ για τη συγκεκριμένη δουλειά έπρεπε να κάνει και μια αλλαγή στην εμφάνισή της: να κάνει bleach τα φρύδια της.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Cara Delevingne ή οποιοδήποτε άλλο μοντέλο να ξανοίγει τα φρύδια του και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Το look δίνει ένταση στο βλέμμα, δυναμική στο στιλ και αν θέλεις να πετύχεις ένα gothic look αυτή είναι μια ασφαλή οδός. Ότι ακριβώς ήθελε να πετύχει και η Muccia στο τελευταίο της show.

 

READ more