Η Cate Blanchett μπορεί να καταλάβει αν κάποιος έχει κάνει sex από την επιδερμίδα του!

Η συνάρτηση τέλεια επιδερμίδα και sex δεν είναι κάτι που φτάνει στα αυτιά μας πρώτη φορά. Και ίσως θα είχε ενδιαφέρον μελλοντικά να το αναλύσουμε με έναν δερματολόγο γιατί και αν ισχύει. Εν τω μεταξύ, όμως, επειδή οι περισσότεροι φοβούνται να προφέρουν αυτά τα τρία γράμματα λες και είναι κάτι κακό, ελάχιστοι τολμούν να αναφερθούν στην συνάρτηση αυτή. Το credit στην Cate Blanchett που μόλις το έκανε!

Η ίδια, λοιπόν, μίλησε στο Popsugar όπου αποκάλυψε μυστικά ομορφιάς της αλλά και πώς η ίδια μπορεί να καταλάβει αν κάποιος έχει κάνει sex από την… επιδερμίδα του!

Να μην πολυπειραματίζεσαι!

“Έχω τεράστιο ενδιαφέρον στη μόδα και μου αρέσει να πειραματίζομαι αλλά δεν ισχύει το ίδιο με την φροντίδα της επιδερμίδας μου. Κάθε μήνα προκύπτει και ένα νέο προϊόν και μια νέα θεωρία. Βρες αυτό που λειτουργεί στην επιδερμίδα σου και μείνε πιστή σε αυτό, προτείνω εγώ! Για μένα αυτό το προϊόν είναι το Facial Treatment Essence το οποίο χρησιμοποιώ 15 ολόκληρα χρόνια! Προφανώς και η SK-II έχει εξελιχθεί με τα χρόνια και εγώ αντίστοιχα φροντίζω να προσαρμόζω την φροντίδα του προσώπου μου σε αυτή την εξέλιξη!” (σ.σ. η Cate Blanchett είναι το πρόσωπο της SK-II, ένα πολύ διάσημο brand του εξωτερικού που δυστυχώς δεν έρχεται στην Ελλάδα!).

Να κάνεις καθημερινά απολέπιση!

“Το μοναδικό πράγμα που δεν υπάρχει στην SK-II είναι ένα προϊόν απολέπισης οπότε και χρησιμοποιώ κάποιο της Dermalogica (μπορείς να τα βρεις online στην Ελλάδα εδώ). Δεν έκανα ποτέ απολέπιση αλλά τώρα που το έχω βάλει στην ρουτίνα μου διαπιστώνω ότι κάνει πολύ καλό στην επιδερμίδα σου!

Δεν μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα της επιδερμίδας σου αν δεν απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα και είμαστε καλυμμένοι από νεκρά κύτταρα! Αν είμαι στα γυρίσματα κάποιας ταινίας θέλω να κάνω καθημερινά απολέπιση γιατί περνάω το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μου έχοντας μακιγιάζ. Επίσης, θέλω να το κάνω και για ψυχολογικούς λόγους στο τέλος της ημέρας!”.

Να παίρνεις προβιοτικά για καθαρή επιδερμίδα!

“Η υγεία του εντέρου σου είναι πολύ, πολύ σημαντική. Για να την διατηρήσεις πάρε προβιοτικά- είναι κάτι που κάνω. Κάποιοι άνθρωποι μπορούν να τρώνε πίτσα και να είναι ok. Κάποιοι άλλοι δεν αντέχουν το κόκκινο κρέας. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός αλλά αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι καλό για όλους είναι τα προβιοτικά. Αν το έντερό σου είναι υγιές τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να είναι και η επιδερμίδα σου υγιής!”.

Κάνε μασάζ στο πρόσωπό σου για να χαλαρώσεις!

“Η ζωή είναι πολύ αγχωτική, άσχετα με το τι κάνεις ή πού ζεις. Κάνε ότι μπορείς για να εκτονώσεις αυτό το άγχος. Για μένα, η δική μου πολυτέλεια είναι το μασάζ και πάντα θα ζητήσω να μου κάνουν και μασάζ στο πρόσωπο. Οτιδήποτε αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και άρα χαλαρώνει το πρόσωπό σου είναι καλό, γιατί κουβαλάμε τόσο πολύ στρες στο πρόσωπό μας. Μπορείς να καταλάβεις αν κάποιος έχει πάει διακοπές ή αν έχει κάνει σεξ γιατί η επιδερμίδα του δείχνει πιο όμορφη και το πρόσωπο πιο χαλαρωμένο!”.

Read More

And More