Η Drew Barrymore αποκαλύπτει τι κάνει εκείνη και η κολλητή της, Cameron Diaz, για λαμπερή επιδερμίδα!

Η Drew Barrymore αποκαλύπτει τι κάνει εκείνη και η κολλητή της, Cameron Diaz, για λαμπερή επιδερμίδα! | tlife.gr

Η Drew Barrymore και η Cameron Diaz είναι οι αγαπημένες μας beauty κολλητές πάνω σε αυτόν τον κόσμο. Όπως αγαπημένο μας είναι και κάθε κορίτσι εκεί έξω που δεν διστάζει να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα, γιατί στο κάτω- κάτω έτσι είναι η επιδερμίδα μας αλλά να που από τότε που βγήκε το instagram και όλα αυτά τα social το ξεχάσαμε!

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η Drew Barrymore ανέβασε αυτή την φωτό με την κολλητή της Cameron Diaz και κάτω από αυτή την φωτό έβαλε μια σειρά από hashtag όπως #nomakeup #nofilter #oldschoolsisters #sunscreenalways περνώντας και το σωστό μήνυμα για το ότι πρέπει να φοράμε ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ αντηλιακό.

#nomakeup #nofilter #oldschoolsisters #playdate #dayoff #friday #SUNSCREENALWAYS

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Επίσης, η ίδια μιλώντας στο People συμπλήρωσε λίγο αργότερα: «Εκείνη κι εγώ είμαστε σαν αδερφές και βλεπόμαστε συνέχεια. Αυτή η λήψη ήταν ουσιαστικά μια μέρα στον κόσμο μας αλλά ένιωσα πως έπρεπε να την μοιραστώ. Την αγαπώ πολύ!».

Η Drew Barrymore επίσης αποκάλυψε και το μυστικό που κάνει την επιδερμίδα τους να λάμπει και ειδικά σε αυτή την φωτό. Και όχι δεν πρόκειται για προϊόν ή κάποιο trick ενός makeup artist. «Ερχόμαστε από την γυμναστική μας. Νιώθουμε όμορφα. Δεν φοράμε καθόλου μακιγιάζ και είμαστε απλώς κορίτσια που είμαστε οι εαυτοί μας. Αλλά κυρίως είναι αυτή η λάμψη που σου αποκτά το πρόσωπο μετά την γυμναστική», εξήγησε.

Κι αλήθεια, αν έχεις κοιτάξει ποτέ το πρόσωπό σου μετά τη γυμναστική, αυτό που περιγράφει η Drew Barrymore θα το έχεις σίγουρα δει στον καθρέφτη σου! Άρα, πρόκειται για ένα καθ’όλα ειλικρινές tip ομορφιάς! Συμφωνείς; Το poll θα δείξει!


READ more