Η Έλενα Χατζηνικολίδου συνάντησε την Rosie Huntington και μας αποκάλυψε τα μυστικά της για sexy χείλη!

Τα Masterclass είναι πάντα μια τέλεια πηγή αστείρευτης beauty γνώσης. Στο εξωτερικό γίνονται εντατικά, στην Ελλάδα λιγότερο συχνά, ενώ το κόστος για να τα παρακολουθήσεις κυμαίνεται στα 250 δολάρια. Ακριβώς τα χρήματα που έπρεπε να διαθέσει κανείς για να παρακολουθήσει το Masterclass που έγινε πριν λίγες μέρες στην Νέα Υόρκη με οικοδέσποινα την Rosie Huntington- Whiteley για λογαριασμό των brands Hourglass και του Rosie Inc.

Ένα κλειστό Masterclass για λίγους και εκλεκτούς, όπως ακριβώς ήταν και η Έλενα Χατζηνικολίδου, η Ελληνίδα celebrity makeup artist, creative director και educator της Inglot που ήταν στην Νέα Υόρκη στο crew του top model και της ομάδας που επιμελήθηκε το look της.

Cool is the new sexy

Λατρεύω τα κορίτσια και περιστοιχίζομαι από γυναίκες. Οι πιο εντυπωσιακές γυναίκες που γνωρίζω- έχω γνωρίσει είναι super cool με τα άλλα κορίτσια, προωθούν την γυναικεία αλληλεγγύη και ξέρουν ότι εμείς ενωμένες θα πάμε τον κόσμο μπροστά. Φαλλοκρατικό από την αντίθετη; Μπορεί! Η Έλενα Χατζηνικολίδου, λοιπόν, είναι ακριβώς έτσι όλα αυτά τα χρόνια που την ξέρω και μου είπε ακριβώς το ίδιο για την Rosie Huntington- Whiteley: “Είναι πανέμορφη, γλυκιά, φιλική και κυρίως ακομπλεξάριστη! Όταν της είπα ότι είναι τιμή μου να είμαι εκεί μου απάντησε πως είναι χαρά της να δουλεύει με ανθρώπους με ωραία ενέργεια και με προέτρεψε να της στείλω DM ανά πάσα στιγμή για να κάνουμε θέματα για το Rose Inc. (σ.σ. το beauty site που διαθέτει η ίδια και ξεκίνησε έναν περίπου χρόνο πριν) για το οποίο είπε πως το έκανε για δύο λόγους: για να μην χάνει χρόνο από το παιδί της ταξιδεύοντας και για να μην την βαρεθεί ο κόσμος!”. Cool is the new sexy, λοιπόν!

Το μακιγιάζ της Rosie Huntington- Whiteley

Όταν έχεις να κάνεις με ένα μοντέλο τέτοιου βεληνεκούς θέλεις να μάθεις με κάθε λεπτομέρεια όλα τα info για το μακιγιάζ της! Ιδού τι μου είπε η Έλενα Χατζηνικολίδου (και τα οποία δεν μοιράστηκε με τους 114 χιλιάδες followers της στο instagram, δηλαδή εδώ): “Star products για το μακιγιάζ της Rosie είναι όλα τα lip oils που αναδεικνύουν το φυσικό και ανεπιτήδευτο duck face της. Η ίδια φροντίζει να κρατάει τα χείλη της πάντα ενυδατωμένα, καθώς είναι ένα από τα δυνατά της σημεία και φροντίζει εντατικά την επιδερμίδα της για να είναι καθαρή και διάφανη. Για την εμφάνισή της στο Masterclass χρησιμοποιήσαμε μόνο καλή ενυδάτωση με oils και ελάχιστο foundation stick στα σημεία”. Τα υπόλοιπα τα έκανε on stage στο πλαίσιο του Masterclass.

Πώς θα πετύχεις τα super sexy χείλη της!

 

Από αριστερά: – Ενυδατικό λάδι χειλιών σε μορφή gloss, Lip Oil Inglot €16.00. Περιέχει βιταμίνη Ε, shea butter και Kernel Oil που θρέφουν τα χείλη και μπορείς να το φορέσεις στα χείλη σου και να κοιμηθείς με αυτό. –Πλούσιο lip balm με χρώμα Les Beiges Baume A Levres Intense απόχρωση Medium, Chanel, €36.00. -Scrub χειλιών Detox 7 Herbs Scrub For Lips, Erborian, €19.95, αποκλειστικά στα Sephora. Συνδυάζει κρυστάλλους ζάχαρης με το σύμπλεγμα 7 βοτάνων για να κάνει τα χείλη πιο απαλά και ενυδατωμένα.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Rosie Huntington- Whiteley έχει τα τελειότερα χείλη για τα οποία οι beauty editors ανά τον κόσμο έχουν αφιερώσει γραμμές ολόκληρες. Η Έλενα Χατζηνικολίδου μου αποκάλυψε βήμα- βήμα τα μυστικά της: “Το πιο βασικό βήμα που κάνει είναι απολέπιση για να διώχνει τα νεκρά κύτταρα και να μην δημιουργούνται κάθετες γραμμές. Αμέσως μετά τα ενυδατώνει με lip oil και προσθέτει στο κέντρο των χειλιών ταμποναριστά με το δάχτυλο ένα ροδί lipstick”. Αυτά τα βήματα σου δίνουν το τέλειο φρεσκοφιλημένο εφέ για το οποίο σκεφτόμαστε να σου κάνουμε σύντομα με την αγαπημένη μας Έλενα Χατζηνικολίδου ένα tutorial. Εν τω μεταξύ, πάτησε play για να μάθεις μυστικά απευθείας από το Masterclass της Rosie που μας εξασφάλισε αποκλειστικά η μοναδική Έλενα Χατζηνικολίδου!

 

Read More

And More