Η Emily Ratajkowski για την καλύτερη συμβουλή που έχει πάρει από τον κομμωτή της!

Η Emily Ratajkowski είναι α) το πιο sexy κορίτσι στον κόσμο (ή, έστω, ένα από) β) εκείνη που συναναστρέφεται τους top expert και ξέρει τα tips από πρώτο χέρι. Ένα από αυτά μοιράστηκε πρόσφατα στο αμερικάνικο Marie Claire όπου μίλησε για την σχέση της με τα μαλλιά της. Να σου θυμίσω πως η Emrata είναι το πρόσωπο της Kerastase.

Για τα μαλλιά της, λοιπόν, που είναι ολόισια και που πάντα ζήλευε την μαμά της γι’ αυτό (“τα μαλλιά της μαμάς μου είναι σγουρά και πάντα τα ίσιωνε. Φαίνεται πως οι γυναίκες θέλουμε αυτό που δεν έχουμε!”), είπε το εξής: “Ένας από τους hairstylists με τους οποίους συνεργάζομαι, ο Jennifer Yepez, μου έδωσε την καλύτερη συμβουλή: να φροντίζεις πολύ αυτό που έχεις και να χρησιμοποιείς περούκες όταν θέλεις να πειραματιστείς και έχεις αυτή την έντονη διάθεση να κάνεις κάτι διαφορετικό! Φοράω συνέχεια περούκες και ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει. Έβαλα μια στα Tony Awards αυτή την άνοιξη. Κάθε φορά που το κάνω ο κόσμος είναι κάπως έτσι: “Ω, θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Κι εγώ τους λέω… “Εχμ, όχι!”.

Αν, τώρα, εσύ δεν έχεις την ευχέρεια να επενδύεις σε διάφορες και διαφορετικές περούκες (ποια έχει;) μπορείς να επενδύσεις απλώς σε μια κουμπωτή αφέλεια. Είναι η αγαπημένη μας, μπαινοβγαίνει με απίστευτη ευκολία και σου αλλάζει εντελώς το look!

Παραπάνω η Emily Ratajkowski με καρέ στα Tony Awards στα οποία αναφέρθηκε.

Read More

And More