Site icon TLIFE

Η εταιρία καλλυντικών της Pat McGrath αξίζει περισσότερο από της Kylie Jenner!

NEW YORK, NY - JUNE 05: (L-R) Model Karen Elson, The Founder's Award Winner Pat McGrath, and model Amber Valletta pose on the LIFEWTR Winner's Walk at the CFDA Awards 2017 on June 5, 2017 in New York City. (Photo by Dia Dipasupil/Getty Images for LIFEWTR)

Την περασμένη εβδομάδα η Kylie Jenner μπήκε στη λίστα του Forbes ως μια από τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες νεαρές, αφού η εταιρία της, τα Kylie Cosmetics αξίζει 800 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά φαίνεται πως αρκούσαν μερικές μέρες για να εκτοπιστεί από την πραγματική βασίλισσα του μακιγιάζ, Pat McGrath.

Η διασημότερη, ίσως, makeup artist αυτή τη στιγμή έχει μια εταιρία καλλυντικών, την Pat McGrath Labs. Αυτό το γνώριζες. Αυτό που δεν ήξερες είναι ότι η εταιρία της πλέον κοστολογείται 1 δισεκατομμύριο δολάρια και αυτό χάρη στην εταιρία Eurazeo Brands η οποία μπήκε ως επενδυτής. Και σύμφωνα με την Women’s Wear Daily αυτή η επένδυση ήταν που έκανε το brand να απογειώσει την αξία του.

 

Φυσικά, αυτή η είδηση έκανε κάποιους στα social να ξεσηκωθούν και να θέσουν ερωτήματα όπως αν η Kylie Jenner είναι όντως αυτοδημιούργητη και γιατί η Pat McGrath δεν είχε το δικό της εξώφυλλο στο Forbes. Απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η εταιρία της κοστίζει 1 δισ. και αυτό δεν μπορεί κανείς να της το στερήσει. Στο κάτω- κάτω δεν είναι εξώφυλλο του Forbes αλλά κεκτημένο της!

 

© 2024 tlife.gr