Η Gwyneth Paltrow αφαίρεσε όλο το μακιγιάζ της για να αποδείξει πόσο τέλεια είναι τα καλλυντικά της!

Αν είχαμε αυτή την επιδερμίδα ούτε εμείς δεν θα είχαμε πρόβλημα να τσαλακωθούμε! Όπου “αυτή η επιδερμίδα”, η επιδερμίδα της Gwyneth Paltrow η οποία προκειμένου να αποδείξει πόσο υπέροχο είναι το brand που έχει δημιουργήσει (το brand, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, λέγεται Goop) φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ. Και η Gwyneth Paltrow χωρίς μακιγιάζ είναι έτσι…

Να σου θυμίσω δύο πράγματα που πιθανότατα να ξέχασες βλέποντας την φωτό παραπάνω: 1) η Gwyneth Paltrow είναι 45 ετών και 2) δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται χωρίς μακιγιάζ. Έναν χρόνο πριν, όταν έκλεινε τα 44 ανέβασε μια bare face photo της για να το γιορτάσει!

Επιστρέφοντας στην τωρινή #nomakeup photo της, ανέβηκε συγκεκριμένα στο πλαίσιο του promo ενός ολοκαίνουργιου αντιοξειδωτικού ροφήματος που δημιούργησε η εταιρία της και λέγεται Morning Skin Superpowder, το οποίο σύμφωνα με την ίδια σου δίνει super λαμπερή επιδερμίδα εκ των έσω. Και βλέποντας την Gwyneth Paltrow είμαστε σίγουρες πως λειτουργεί. “Καθημερινά η επιδερμίδα μας απορροφά το 60-80% από οτιδήποτε βάζουμε πάνω της. Οπότε το να γυμνάζεσαι, να τρέφεσαι σωστά και έπειτα να βάζεις πάνω στο πρόσωπό σου χημικά προϊόντα που περιέχουν parabens και σιλικόνες δεν είναι καθόλου καλή ιδέα”, είχε πει το 2016 λίγο πριν λανσάρει τη σειρά της.

Το ρόφημα έχει αντιοξειδωτική δράση, το πίνεις κάθε πρωί αναμειγνύοντάς το με νερό, ενώ το πακέτο περιέχει 30 φακελάκια και κοστίζει 60 δολάρια. Όσο, δηλαδή, θα σου κόστιζε και μια πορτοκαλάδα αν την παρήγγελνες (και δεν την έστιβες μόνη σου!) κάθε πρωί. Το εντοπίσαμε online εδώ.

Αλήθεια, εσύ φροντίζεις την διατροφή σου για να έχεις καλύτερη επιδερμίδα ή ότι κάνεις με τις κρέμες;

Read More

And More