Η JLO έκανε στο μακιγιάζ της κάτι που έκανε πολυυυυ παλιά! Μαντεύεις τι;

Την περασμένη εβδομάδα η Τζένιφερ Λόπεζ έκλεισε τα 46 της (ούτε εμείς το πιστεύουμε!). Και στο party που οργάνωσε για τα γενέθλιά της φόρεσε ένα πολύ, πολύ sexy φόρεμα που μπορείς να τσεκάρεις εδώ και υιοθέτησε κι εκείνη τη λεπτομέρεια στο μακιγιάζ της που μπορείς να δεις παρακάτω.

Και είναι η ίδια λεπτομέρεια που έκανε και στα 90’s! Υποθέτεις τι;

/

Είναι αυτό το sooo 90’s σκούρο περίγραμμα στα χείλη με το πιο ανοιχρό κραγιόν που έχει αρχίσει να επιστρέφει τελευταία και μπορείς να το κάνεις επενδύοντας σε ένα μολύβι καναδυό τόνους πιο σκούρο από το χρώμα των χειλιών σου κι έπειτα να γεμίσεις την επιφάνειά τους με ένα lip gloss, να τρίψεις απαλά τα χείλη σου μεταξύ τους ώστε να ενοποιηθούν κάπως τα δύο προϊόντα μακιγιάζ και να έχεις αυτό το αποτέλεσμα. Α! Και μην φοβηθείς να ξεφύγεις ελάχιστα από το φυσικό περίγραμμά σου ώστε να μεγαλώσεις και τα χείλη σου με την τεχνική του overlipping που σου είχαμε δείξει σε αυτό το βίντεο.

Όσον αφορά το ιδανικό μολύβι χειλιών για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα, ιδανική είναι η απόχρωση Spice από τα MAC. Είναι best seller κι έχει δηλώσει ότι το χρησιμοποιεί και η Kylie Jenner!
/

LAST CHANCE INFO:
Για να δεις την μεταμόρφωση της JLO από τα 6 της μέχρι τα 46 της κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More