Η Kenall Jenner έβγαλε το πρώτο της τραγούδι για τα νέα αγαπημένα της κραγιόν

Αυτό το (beauty) νέο είναι διπλό και αφορά ένα από τα αγαπημένα μας it girls εκεί έξω και έναν από τους αγαπημένους μας οίκους καλλυντικών.

Για μια ακόμη φορά, η Kendall Jenner ενώνει τις δυνάμεις της με την Estee Lauder με αφορμή την κυκλοφορία των ολοκαίνουργιων κραγιόν Pure Color Love. Τα συγκεκριμένα κραγιόν τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε 30 αποχρώσεις από τον Μάιο έχουν τα εξής χαρακτηριστικά: θα τα βρεις σε πολλές και διαφορετικές υφές (από ματ μέχρι shimmery), ενώ το σχήμα τους δεν θυμίζει σε τίποτα τα κλασικά κραγιόν που κυκλοφορούν εκεί έξω αφού είναι κωνικό και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως περίγραμμα, αρκεί να το κρατήσεις κάθετα. Επίσης, κάτι ακόμη που θα αγαπήσεις και αγάπησα ήδη (ξέχασα να σου πω ότι κρατάω ήδη στα χέρια μου την απόχρωση Bar Red- aka το εκτυφλωτικό κόκκινο που φοράει παρακάτω η Kendall), είναι ότι μπορείς να κάνεις άπειρες μίξεις, να δημιουργήσεις ombre χείλη (ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ HOW TO), να βάλεις άλλο χρώμα στο άνω και άλλο στο κάτω χείλος ή με layering να φτιάξεις την ολόδική σου απόχρωση!

Εξάλλου, και η τιμή τους σου επιτρέπει αυτό το παιχνίδι αφού κοστίζουν €24.00. Θυμήσου μόνο ότι λανσάρονται τον Μάιο!

Εν τω μεταξύ, για το λανσάρισμα αυτό η Kendall Jenner συνεργάστηκε με την Elle King στο video, ή καλύτερα στο… video clip που θα δεις παρακάτω. Το τραγούδι μάλιστα, Wild Love, γράφτηκε ειδικά γι’αυτό το λανσάρισμα!

Read More

And More