Η Kendall Jenner θέλει την beauty συμβουλή σου για κάτι που έχεις σκεφτεί πολλές φορές!

Είτε είσαι η Kendall Jenner, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, είτε είσαι μπροστά από ένα pc και πληκτρολογείς 18596 λέξεις το δευτερόλεπτο τη στιγμή που δοκιμάζεις παράλληλα άλλα τόσα προϊόντα (και όλα in between), υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς: έχεις σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή σου να κάνεις αφέλειες!

Χθες το βράδυ, λοιπόν, το ίδιο συνέβη και στο μυαλό της Kendall Jenner η οποία κοινοποίησε την σκέψη αυτή μέσω instagram και σε όλους εμάς. Η Kendall Jenner, λοιπόν, έβαλε κουμπωτές αφέλειες οι οποίες της άρεσαν τόσο πολύ ώστε αναρωτήθηκε αν πρέπει να τις κόψει κανονικά.

View this post on Instagram

yes, no, maybe so?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Κάτω, λοιπόν, από αυτό το post έγραψε: “Ναι, όχι ή ίσως;”. Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Kendall Jenner με αφέλειες. Μάλιστα, η πρώτη φορά που το είχε κάνει ήταν στα American Music Awards το 2015 και το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό.

View this post on Instagram

mom?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Άρα, τι θα έλεγες να την βοηθήσουμε να πάρει μια οριστική απόφαση (η οποία θα κρατήσει τρεις μέρες αφού οι αδερφές Kardashian βάζουν και βγάζουν τα extensions με την ίδια ευκολία που εμείς βάζουμε και βγάζουμε το λαστιχάκι από τα μαλλιά μας);


Read More

And More