Η Kerry Washington έχει υιοθετήσει τα σγουρά μαλλιά και μας αρέσει πολύ!

Όταν σκεφτόμαστε την συνάρτηση Kerry Washington και μαλλιά αυτό που σκεφτόμαστε πρώτα είναι μερικά πολύ sleek χτενίσματα. Μέχρι που ήρθε το fashion week της Νέας Υόρκης και η ίδια αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ολοκαίνουργιο, ultra curly hair look.

Στα νέα της σγουρά μαλλιά, λοιπόν, η ίδια μας μύησε για πρώτη φορά στο show του Michael Kors όπου κάθισε στις first rows μαζί με μερικά ακόμη αγαπημένα μας κορίτσια όπως οι Kate Hudson, Doutzen Kroes, Priyanka Chopra, Catherine Zeta-Jones, Billy Porter, Regina King και Olivia Wilde.

Παρακάτω η Kerry Washington με σγουρά μαλλιά όπως απαθανατίστηκε από τους paparazzi…

… Κι εδώ με σγουρά μαλλιά στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

View this post on Instagram

Hey Ladies! #NYFW @michaelkors

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα παράδοξο. Και αυτό είναι ότι ενώ με μια πρώτη ανάγνωση πιστεύαμε ότι αυτά είναι τα φυσικά μαλλιά της Kerry Washington, όπως είπε η προσωπική της hair stylist, Takisha Sturdivant-Drew, μιλώντας στο Allure, πρόκειται για περούκα. Και αυτό είναι παράδοξο γιατί η Kerry Washington έχει έτσι κι αλλιώς σγουρά μαλλιά που σημαίνει ότι θα μπορούσε να αφήσει τα φυσικά της μαλλιά. Αλλά, από την άλλη, μπορεί να κάνει πρόβα προτού υιοθετήσει αυτό το κούρεμα για τα καλά!

Εσύ τι λες; Πώς σου αρέσει περισσότερο; Με σγουρά και φυσικά ή με sleek και πιο στιλιζαρισμένα;


Read More

And More