Η Khloe Kardashian έκοψε τα μαλλιά της!

Από την αρχή της εβδομάδας η μία μετά την άλλη, όλες οι διάσημες κόβουν τα μαλλιά τους καρέ. Μετά, λοιπόν, την Alicia Keys και την Rihanna, στη λίστα μόλις προστέθηκε και η Khloe Kardashian.

Η ίδια, είχε ξανακόψει τα μαλλιά της καρέ δύο περίπου χρόνια πριν όταν είχε χάσει πολλά κιλά και το beauty transformation της μας άρεσε πολύ (προσοχή! Δεν μιλάμε για τα κιλά! Αυτά δεν μας αφορούν, μας αφορά, όμως, η αλλαγή στα μαλλιά).

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η ίδια αφέθηκε στα χέρια της προσωπικής της hair stylist Justine Marjan κι έκανε ένα edgy καρέ, αυτό που θα δεις παρακάτω.

View this post on Instagram

“Not smiling makes me smile” Kanye

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Κάτω από αυτά την φωτό δεν έγραψε τίποτα για το κούρεμά της και το νέο της hair look παρά μόνο στάθηκε σε ένα quote του Kanye West: “Το να μην γελάω με κάνει να γελάω!”. Την ίδια φωτό λίγο αργότερα ανέβασε και η προσωπική της hair stylist η οποία έγραψε “Μάντεψε ποιος έπεστρεψε!”, κάνοντας σαφή αναφορά σε ένα κούρεμα που είχε κάνει κάποια χρόνια πριν και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.

Last but not least: η Justine Marjan είπε πως για να πετύχει αυτό το κούρεμα έπιασε τα μαλλιά της αλογοουρά και τα έκοψε σε ευθεία. Έτσι, όταν άφησε τα μαλλιά κάτω είχαν αυτό το αποτέλεσμα.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Khloe με αυτά τα μαλλιά;

 

Read More

And More