Η Kim Kardashian έκανε ένα μακιγιάζ χειλιών που θα θες να αντιγράψεις για το ρεβεγιόν!

Η Kim Kardashian έκανε ένα μακιγιάζ χειλιών που θα θες να αντιγράψεις για το ρεβεγιόν! | tlife.gr

Όλα αυτά τα χρόνια που η Kim Kardashian είναι στο προσκήνιο, την έχουμε δει με 496 διαφορετικά looks και στιλ. Να σου θυμίσω ότι ήταν το κορίτσι που την μια χρονιά μας σύστησε στο contouring το οποίο μετά έγινε huuuuuge και την άλλη εμφανίστηκε στο show του Balmain φορώντας μόνο ενυδατική (ok! Και ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ σε κρέμες και θεραπείες για να έχει την τέλεια επιδερμίδα!).

Έτσι, λοιπόν, το να την δούμε punk με κάτι-σαν-piercing στα χείλη της δεν ήταν σενάριο που δεν έπαιξε ποτέ στο μυαλό μας. Και μάντεψε! Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με κάτι-σαν-piercing και την είδαμε στο snapchat της αδερφής της Khloe, αφού η ίδια δεν πολυασχολείται με τα social πια…

Στην παραπάνω λήψη η Kim φαίνεται να φοράει κάτι σαν σκουλαρίκι στα χείλη της αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια χρυσή γραμμή με glitter.

Αν παίρνεις όρκο ότι αυτό το look κάπου το έχεις ξαναδεί, δεν έχεις και πολύ άδικο. Πολυυυυυυυ πριν την Kim το είχε κάνει η Cara (aka Delevingne) η οποία εν τω μεταξύ το είχε δει στα catwalks.

Αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις για το ρεβεγιόν κάνε κλικ εδώ και μάθε μερικά πράγματα για την προέλευση αυτού του trend. Γιατί είναι τόσο ιδιαίτερο που θα γίνει η τέλεια αφορμή για να σου πιάσει εκείνο το εξίσου τέλειο αγόρι την κουβέντα!

READ more