Η Kim Kardashian μήνυσε δερματολόγο!

Αν ξέρεις την θεραπεία Vampire Facial, αυτή που γίνεται με το αίμα, την ξέρεις γιατί η Kim Kardashian φρόντισε να την μάθεις. Και τώρα ήρθε η στιγμή η Kim να μηνύσει έναν δερματολόγο γι’αυτόν ακριβώς το λόγο! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Πίσω στο 2013, η Kim έκανε το διάσημο πλέον Vampire Facial (εν ολίγοις ενέσεις που γίνονται με το ίδιο σου το αίμα) και το έδειξε σε ένα επεισόδιο του Kourtney & Kim Take Miami. Επίσης, λίγο αργότερα η ίδια ανέβασε ένα post στο instagram της που έδειχνε το… ματωμένο της πρόσωπο σε χορταστικό close up. Πέντε χρόνια αργότερα, το 2018, η Kim έγραψε ένα blog post στο site της όπου έλεγε πόσο έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε τότε (πέντε χρόνια πριν!) και πως πρόκειται για κάτι το οποίο δεν θα ξαναδοκίμαζε! Μάλιστα, τότε που το έκανε ήταν και έγκυος.

Πατώντας fast- forward στο σήμερα, η Kim μηνύει έναν δερματολόγο από την Αλαμπάμα επειδή ο ίδιος χρησιμοποιεί εντατικά το όνομά της για να προωθήσει το Vampire Facial χωρίς την άδειά της. Πρόκειται για τον δερματολόγο Charles Runels ο οποίος μάλιστα δεν ήταν καν ο γιατρός που της έκανε τότε την θεραπεία, ωστόσο ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το Vampire Facial είναι δικό του trademark.

Από την άλλη, ο Runnels έχει αναρτήσει την αγωγή στο site του συμπληρώνοντας πως: “Η κυρία Kardashian- West, μεταξύ άλλων, έκανε δημόσια μια θεραπεία χρησιμοποιώντας το όνομα που έχω δώσει εγώ σε αυτήν, το Vampire Facial. Έπειτα, προχώρησε στις ευφυείς στρατηγικές της για να βεβαιωθεί πως ότι έκανε έγινε viral. Δεν προσπάθησε στιγμή να κρύψει το γεγονός ότι έκανε αυτή την θεραπεία στο πρόσωπό της, αντίθετα την διαφήμισε η ίδια. Προσωπικά, ουδέποτε της ζήτησα ούτε να την κάνει ούτε να την διαφημίσει!”.

Το δικαστήριο σύντομα θα αποφανθεί, αλλά εν τω μεταξύ τι θα έλεγες να συζητήσουμε; Αλήθεια, εσύ τι γνώμη έχεις;

 

Read More

And More