Η Kim Kardashian βρήκε τη λύση για την κυτταρίτιδα; Δες τι κάνει!

Όσο και αν κάποιοι δεν συμπαθούν την Kim Kardashian, οφείλουμε να της αναγνωρίσουμε το εξής: η Kim Kardashian είναι και πολύ διαβασμένη και κρυφά έχουμε όλες λίγο- πολύ εφαρμόσει τις συμβουλές μου. Επαναλαμβάνω: όσο κι αν δεν την συμπαθούμε- όσο κι αν την σνομπάρουμε!

Αυτή την φορά ανέβασε στο snapchat της μια photo που μας δείχνει τα αγαπημένα της προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας. Και δεν είναι ακριβώς αυτό που περιμένεις, δεν είναι δηλαδή προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας, αλλά λάδια σώματος.

Δες παρακάτω…

“Βάζω λάδι σε όλο μου τον σώμα πριν την γυμναστική γιατί έχω ακούσει πως αν το κάνεις έχεις πραγματικά σφριγηλή επιδερμίδα και μειώνεται η κυτταρίτιδα!”.

Σε ένα δεύτερο post η Kim ανέβασε τα αγαπημένα της που είναι το Elizabeth Arden Cream All Over Miracle Oil το οποίο μπορείς να βρεις στην Ελλάδα καθώς και τα Noodle & Boo Elasticity Oil που το βρίσκεις εδώ και το Blue Lagoon Iceland Silica Softening Bath and Body Oil εδώ.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται το tip; Πάντως αν θεωρήσεις ότι τα λάδια βελτιώνουν την ελαστικότητα υπάρχει λογική πίσω από το όλο concept.

Για περισσότερα λάδια σώματος πριν ή μετά την γυμναστική σου κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More