Η κόρη της Cindy Crawford αποκαλύπτει τα μυστικά ομορφιάς που της έμαθε η μαμά της

Όταν είσαι η κόρη ενός από τα διασημότερα μοντέλα που περπάτησαν ποτέ από τον πλανήτη γη έχεις ήδη ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: το DNA σου. Όμως, υπάρχει και ένα δεύτερο: τα μυστικά ομορφιάς που σου μαθαίνει η υπερδιάσημη μαμά σου.

Κι ενώ για το πρώτο κομμάτι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, για το δεύτερο part ευτυχώς υπάρχει λύση. Τουλάχιστον, όσο η Kaia Gerber, η κόρη της Cindy Crawford έχει την διάθεση να μοιραστεί μαζί μας κάποια inside info που έμαθε από τη μητέρα της!

“Ακόμη θυμάμαι την σκηνή από όταν ήμουν μικρή και ζητούσα από τη μαμά μου να μου κάνει μακιγιάζ. Μου φορούσε τα φορέματά της που μου έκαναν τεράστια και μετά μου έκανε το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου. Ακόμη και σήμερα, όταν κάνω makeup μου έρχονται στο μυαλό αυτές οι εικόνες και χρησιμοποιώ κάποια tricks που μου έκανε η μαμά μου όταν ήμουν τεσσάρων. Η συμβουλή της ήταν πάντα να είμαι απλή. Το να την βλέπω στην καθημερινότητά μου να κάνει αυτές τις επιλογές και να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά της με βοήθησε να μην το παρακάνω!”.

“Νομίζω ότι έμαθε τόσα πολλά πράγματα για το μακιγιάζ της από την δουλειά και εγώ το ίδιο. Κάθε φορά που ένας makeup artist κάνει το μακιγιάζ μου προσπαθώ να μελετώ τι είναι αυτό που κάνει στο πρόσωπό μου. Παλιότερα έκλεβα τα προϊόντα της μαμάς μου αλλά τώρα έχω τα δικά μου. Αν και πολλές φορές ακόμη δανείζομαι τα δικά της… Με ρωτάει πού μπορεί να είναι κάποιο προϊόν που ψάχνει και της λέω πως δεν έχω ιδέα!”.


Παραπάνω η Kai Gerber ποζάρει για τον Marc Jacobs

“Το πρωί πλένω το πρόσωπό μου και φοράω αντηλιακή. Έχει ήλιο εδώ που μένω οπότε πρέπει πάντα να φοράω SPF. Το βράδυ θα καθαρίσω και πάλι το πρόσωπό μου αλλά δεν θα φορέσω ενυδατική παρά μόνο αν με τραβάει η επιδερμίδα μου. Δεν μου αρέσει να κάνω και πολλά πράγματα με την επιδερμίδα μου γιατί πιστεύω ότι όσο περισσότερο την αφήνω στην ησυχία της τόσο καλύτερα είναι!”.

Αυτά είπε η κόρη της Cindy Crawford στην βρετανική Telegragh και ως κόρη της Cindy Crawford σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρει! Τι λες;

Read More

And More