Η κόρη της Kim Kardashian με δικό της κανάλι στο youtube;

Αν δεν υπήρχαν τα social media η Kim Kardashian δεν θα ήταν αυτή που είναι και δεν θα είχε χτίσει όλη αυτή την αυτοκρατορία. Αλλά με την κόρη της, North West τι γίνεται;

Η Kim έδωσε συνέντευξη στο Women’s Wear Daily και μεταξύ άλλων είπε πως η μικρή North δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τον online κόσμο. Πιο συγκεκριμένα, είπε πως είναι μια εκκολαπτόμενη youtuber και πως πρόκειται για ένα όνειρο που δεν θα της στερήσει ποτέ!

“Τις προάλλες είχε πολύ πλάκα. Η κόρη μου βλέπει ένα σωρό tutorials στο youtube και βίντεο. Έκανε unboxing στην συλλογή My Little Pony ColourPop και σκέφτηκα ότι έπρεπε να την βιντεοσκοπήσω γιατί η αντίδρασή της ήταν πολύ αστεία. Μετά έκανε μακιγιάζ στο Μικρό Μου Πόνυ που περιείχε η συλλογή και μου είπε: “Μαμά, θέλω να κάνω ένα βίντεο στο youtube!”, δήλωσε η Kim σε μια άλλη συνέντευξή της στο WWD.

Ποια είναι η στάση της Kim σε αυτό; “Δεν ξέρω αν είναι κάτι που θέλει πραγματικά να κάνει… σε κάθε περίπτωση, η πόση έκθεση πρέπει να έχεις στα social media είναι πάντα ένα ζήτημα που διχάζει. Στον κόσμο που ζούμε σήμερα, δεν μπορείς να ζητήσεις από κάποιον να μην είναι στα social media. Είναι σκληρό αυτό! Είναι σαν να του ζητάς να μην επικοινωνεί”.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κιμ αποσύρθηκε από τα social media για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την διάρρηξη στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2016 και αποφάσισε να επιστρέψει το Γενάρη του 2017 ποστάροντας μια οικογενειακή φωτό. Επίσης, ο καιρός θα δείξει αν η North θα ξεπεράσει κάποια στιγμή τους followers που έχει η μαμά της, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: τα social media είναι στο αίμα της. Και όταν μαμά σου είναι η Kim δεν έχεις άλλη επιλογή!

Read More

And More