Η Kylie Jenner έφτιαξε ειδικά Lip Kit για τις ανιψιές της North και Penelope!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που βρίσκω πολύ ζηλευτά. Όπως: το να είσαι βαφτιστήρα του Christian Louboutin. Ή ανιψιά της Kylie Jenner. Ας σταθούμε (όλως τυχαίως!) στο δεύτερο part! Όπως σου έχω ξαναπεί πολλές φορές, το 2016 ήταν η χρονιά της Kylie Jenner αφού χάρη στα Lip Kit κατάφερε να εκτοξεύσει τις beauty μετοχές της στα ύψη αλλά και να κερδίσει μερικά (πολλά μερικά!) εκατομύρια.

Την στιγμή, λοιπόν, που όλος ο κόσμος παρακαλάει για ένα Lip Kit που εξαφανίζεται από τα online ράφια προτού καλά- καλά λανσαριστεί, εκείνη δημιουργεί από μια ολόκληρη sur mesure σειρά για τις αγαπημένες της ανιψιές North West και Penelope Disick.

Kylie’s custom gifts to Penelope & North. A whole set in their favorite color

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις


Το κάθε σετ περιλαμβάνει εννιά διαφορετικά lip gloss, πολλά Lip Kit, παλέτες και πινέλα όλα custom made βάσει και των χρωμάτων που αγαπά η κάθε ανιψιά!

Παραπάνω το δώρο της North και παρακάτω το δώρο της Penelope.


Αν αναρωτιέσαι:
1. Αν τα συγκεκριμένα προϊόντα θα διατεθούν και προς πώληση, δεν υπάρχουν ακόμη τέτοια info αλλά είναι πολύ πιθανό να αποτελούν συνέχεια της KoKo σειράς που δημιούργησε με την αδερφή της, Khloe Kardashian.
2. Τι μπορεί να κάνουνε δύο τετράχρονα- πεντάχρονα μια ολόκληρη σειρά μακιγιάζ, κάνε κλικ εδώ και δες την μικρή North West να κάνει μακιγιάζ στη θεία της και να ξέρει ακριβώς ποιο προϊόν πηγαίνει πού!

Read More

And More