Η Kylie Jenner έβγαλε μια εξειδικευμένη σειρά καθαρισμού και ζηλέψαμε αυτό το προϊόν!

Όλοι οι προηγούμενοι μήνες ήταν δύσκολοι και για την επιδερμίδα μας. Εκεί που κάποιες από εμάς μπορούσαμε να επισκεφτόμαστε την δερματολόγο ή την αισθητικό μας για να κάνουμε σε βάθος καθαρισμούς στην επιδερμίδα μας, το lock down πήγε όλη την διαδικασία πίσω. Και μείναμε σπίτι, απροετοίμαστοι και με φραγμένους πόρους. Το αποτέλεσμα; Επιδερμίδα θαμπή, κουρασμένη και με φραγμένους πόρους.

Αυτό φαίνεται πως ενέπνευσε την Kylie Jenner για την επόμενη στοχευμένη συλλογή της για τα Kylie Skin η οποία λέγεται Clarifying Collection και αποτελείται από τέσσερα προϊόντα που στόχο έχουν να καθαρίσουν σε βάθος την επιδερμίδα. Η συλλογή μόλις κυκλοφορήσει, θα την δεις παρακάτω και μπορείς να την βρεις στο www.kylieskin.com

Η συλλογή αποτελείται από μια μάσκα για βαθύ καθαρισμό, ένα προϊόν τοπικής χρήσης, ένα ελαφρύ έλαιο αντιβακτηριακό και ένα πινέλο που είναι ειδικό για να απλώνεις τις μάσκες σου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Swipe to read more about @kylieskin’s new Clarifying Collection launching 8.6 on KylieSkin.com ✨ These products are here to help with skin congestion and overall stressed skin! Detox Face Mask, Clear Complexion Correction Stick and Clarifying Facial Oil are an amazing trio for a more balanced and renewed complexion.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) στις

Το πινέλο είναι αυτό που ζηλέψαμε περισσότερο και εντοπίσαμε παρόμοιο στην Make Me Up. Πρόκειται για το σετ που θα δεις παρακάτω (Moda Face Spa Set, €14.99) το οποίο αποτελείται από μια βούρτσα για βαθύ καθαρισμό των πόρων και ένα πινέλο για να απλώνεις σωστά και ομοιόμορφα τη μάσκα σου.

Πώς σου φαίνεται; Ήξερες ότι υπάρχει εξειδικευμένο πινέλο skincare;

 

Read More

And More