Η Kylie Jenner με το πιο 90’s χτένισμα! Μαντεύεις ποιο είναι;

Πολλές από εμάς έχουμε ζήσει από πρώτο χέρι τα 90’s αλλά για πολλά it girls αυτή είναι η αγαπημένη τους δεκαετία την οποία βιώνουν το 2020. Μέσα στο πλαίσιο αυτό έχουν φροντίσει να επαναφέρουν τάσεις όπως το scrunchie ή τα chunky hair, δηλαδή αυτές τις δύο ανοιχτόχωμες τούφες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών.

Η Kylie Jenner είναι ένα από αυτά τα κορίτσια η οποία αποφάσισε να το πάει και ένα βήμα παραπέρα και να μας μυήσει/θυμίσει ένα χτένισμα που κάναμε τότε!

https://www.instagram.com/p/CAeUxeLnFMO/

Πρόκειται για αυτές τις δύο λεπτές τούφες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών που είναι αφημένες κάτω ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά είναι πιασμένα σε updo. Μάλιστα, το συγκεκριμένο χτένισμα φαίνεται να της αρέσει τόσο ώστε ανέβασε περισσότερες από μια φωτό με αυτές.

https://www.instagram.com/p/CAdyftHHDrU/

“Η ζωή μου είναι γεμάτη Zoom meetings και να αλλάζω ρούχα” έγραψε η Kylie Jenner κάτω από αυτή τη φωτό όπου έδειχνε, μεταξύ άλλων, το 90’s χτένισμά της και τα μακριά extensions της. Να σου θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της καραντίνας η μικρότερη (και πλουσιότερη) από τις αδερφές Kardashian-Jenner είχε αφαιρέσει τα extensions από τα μαλλιά της και το υλικό από τα νύχια της για χάρη ενός πιο effortless και φυσικού look. Επειδή, όμως, μιλάμε πάντα για την Kylie που αγαπά τα… λούσα, σύντομα επανήλθε σε αυτό που την γνωρίζαμε!

Πώς σου φαίνεται το συγκεκριμένο χτένισμα; Είναι κάτι που θα ήθελες να υιοθετήσεις;

 

Read More

And More