Η Lady Gaga ντύθηκε unicorn για το Halloween και πρέπει να δεις το μακιγιάζ της!

Η Lady Gaga στην ταινία “A Star is born” ήταν μια άλλη Lady Gaga και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στον Bradley Cooper και την απίστευτη επίδραση που είχε πάνω της. Βεβαίως, δεν άργησε πολύ να ξαναβρεί τον εαυτό της και να επιστρέψει σε όλες εκείνες τις μεταμορφώσεις που έκανε. Και για έναν άνθρωπο που έχει ροπή στις μεταμορφώσεις, το Halloween είναι προφανώς η καλύτερη αφορμή να εκφραστεί, όπως ακριβώς έκανε και η ίδια.

Η Lady Gaga, λοιπόν, ντύθηκε unicorn και παρακάτω πρέπει να δεις όχι μόνο τη στολή της αλλά και το απίστευτο μακιγιάζ της το οποίο μας δείχνει η ίδια σε χορταστικό close up!

https://www.instagram.com/p/B4WFi-ylnVh/

Πέρα από την ίδια τη στολή που είναι πολύ εντυπωσιακή, το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ της που μοιάζει με έργο τέχνης! Το credit για το unicorn makeup, λοιπόν, πηγαίνει στην Sarah Nicole Tanno η οποία ανέβασε ένα κοντινό βίντεο και έγραψε ότι δεν θα είχε πετύχει ποτέ αυτό το αποτέλεσμα χωρίς το Eye.LIE.Ner. των Haus Laboratories, του brand που φέρει την υπογραφή της Lady Gaga, κάνοντας shout out σε αυτό το προφανώς απίστευτο προϊόν!

https://www.instagram.com/p/B4WR_eUBaNM/

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται;

 

Read More

And More