Η Lucy Hale βάζει στα σπυράκια της κάτι που υπάρχει στην κατάψυξη!

Το έχουμε ξαναπεί: το γεγονός ότι είναι διάσημοι δεν σημαίνει ότι δεν παραμένουν άνθρωποι. Με όλες τις αδυναμίες τους και όλα τα beauty προβλήματα (γιατί είμαστε η beauty στήλη και σ’αυτό κάνουμε focus) που μπορεί να έχουν. Και αναφέρω ένα τυχαίο παράδειγμα που ανήκει στην “beauty προβλήματα” κατηγορία: τα σπυράκια.

Σύμφωνα με την Lucy Hale η απάντηση κρύβεται στην κατάψυξή σου, όπως είπε σε συνέντευξή της στο Ε! News. Πιο συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του “Pretty Little Liars” είπε πως το beauty routine της περιλαμβάνει το λεγόμενο double cleansing και και βιταμινή C που φωτίζει το πρόσωπο και βοηθά στις ανομοιοχρωμίες που προκαλεί η ακμή και τα σημάδια αυτής.

Τι γίνεται, όμως, όταν βγάζει σπυράκια και δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό και τελικά το σπάει; Τότε το μυστικό, όπως αποκάλυψε, βρίσκεται στην κατάψυξη. Μετά από αυτό βάζει τοπικά ένα παγάκι για αρκετή ώρα το οποίο βοηθά λόγω θερμοκρασία να ξεπρηστεί η περιοχή και επιπλέον ενυδατώνει και άρα το σπυράκι “θεραπεύεται” γρηγορότερα.

Άγνωστες λέξεις από αυτό το θέμα; Αν δεν ξέρεις τι είναι το double cleansing διάβασε τα πάντα εδώ! Γιατί είναι σημαντικό να ξέρεις αλλά πιο σημαντικό είναι να το κάνεις!

Read More

And More