Η make up artist της Jessica Alba είναι η νέα παγκόσμια make up artist της Avon!

Είναι μια από τις καταξιωμένες make up artists του εξωτερικού ενώ στο πελατολόγιό της ανήκει και η Jessica Alba (η οποία είναι κινητή διαφήμιση για εκείνη!). Ο λόγος για την Lauren Andersen η οποία είναι πλέον επίσημα η Παγκόσμια Make Up Artist της Avon!

Παραπάνω βλέπεις την Lauren Andersen. Και παρακάτω, την επίσημη ανακοίνωση της Avon όπως έφτασε στo mail μου:

“Η Avon Products ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με την makeup artist Lauren Andersen. O ρόλος της Andersen θα είναι να εκπροσωπεί την κατηγορία του μακιγιάζ της Avon Παγκοσμίως, να μοιράζεται συμβουλές ομορφιάς και τις τάσεις της εποχής για τους καταλόγους της Avon, αλλά και να δημιουργεί βίντεο με θέμα την ομορφιά, για τα κανάλια της Avon στο You Tube. H Lauren θα αποτελέσει αναπόσταστο μέρος του λανσαρίσματος της νέας σειράς μακιγιάζ, το Φθινόπωρο του 2013.

Η Andersen θα βοηθήσει στο λανσάρισμα της νέας σειράς μακιγιάζ, που περιλαμβάνει κραγιόν και σκιές για τα μάτια, καθώς και άλλα προϊόντα μακιγιάζ που έχουν νέα φόρμουλα με βάση τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, παρουσιάζοντας την τεχνολογία Pure Revealing που είναι σχεδιασμένη να δίνει έντονο χρώμα που αντέχει στο χρόνο.
«Όταν ήμουν μικρή, η μαμά μου ήταν Αντιπρόσωπος της Avon και κάποιες από τις πρώτες μου αναμνήσεις «παιχνιδιού» με το μακιγιάζ ήταν με τα προϊόντα της Avon, είπε η Andersen. Το πάθος μου για την ομορφιά ξεκίνησε με την Avon και είμαι ενθουσιασμένη να συνεχίζω το ταξίδι μου με την εταιρία στο λανσάρισμα της νέας σειράς μακιγιάζ, μιας συναρπαστικής σειράς, την οποία χαρακτηρίζει η καινοτομία».

«Σε μια χρονιά που λανσάρουμε τόσα πολλά καινοτόμα προϊόντα και λανσάρουμε τη σειρά μακιγιάζ, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τη Lauren, η οποία θεωρείται αυθεντία στην βιομηχανία της ομορφιάς», είπε Meg Lerner, Αντιπρόεδρος της Avon στις ΗΠΑ. Η Lauren ενσαρκώνει τη φιλοσοφία της Avon, ότι η ομορφιά μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τον καλύτερο εαυτό σου»

Η Andersen ανακάλυψε την αγάπη της για το μακιγιάζ ως παιδί στο Λος Άντζελες, παρατηρώντας την τελετουργία ομορφιάς της μητέρας της. Το πάθος της για την ομορφιά μετατράπηκε σε μια επιτυχημένη καριέρα ως makeup artist των διασήμων , σε φωτογραφίες μόδας και άρθρων σε περιοδικά, διαφημιστικές καμπάνιες και σημαντικά events. Η φιλοσοφία ομορφιάς της Andersen βασίζεται στην ιδέα ότι το μακιγιάζ πρέπει να προκαλεί την αίσθηση της ομορφιάς και της σιγουριάς, είτε πρόκειται για φυσικό ελαφρύ μακιγιάζ είτε για smoky με έντονο αποτέλεσμα”.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται που η Avon απέκτησε official make up artist;

Read More

And More