Η Margot Robbie πιστεύει για τα lip balm ότι όλες μας!

Σε αυτή τη στήλη γράφονται μόνο αλήθειες. Και γι’αυτό και μας αρέσουν και τα κορίτσια που έχουν στο μυαλό τους αυτό που όλες σκεφτόμαστε, αλλά να, που δεν πολυλέμε ή δεν πολυγράφουμε!

Ας πούμε: όλες ξέρουμε ότι το lip balm είναι ότι πρέπει να για να ενυδατώσει τα χείλη μας αλλά όταν το χρησιμοποιούμε τελικά εντατικά έχει τα αντίθετα αποτελέσματα: τα ξηραίνει και τα αφυδατώνει!

Έλα, πες αλήθεια! Το έχεις αντιληφθεί κι εσύ ακριβώς όπως και η Margot Robbie η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της μας άνοιξε τα μάτια με μια σειρά από beauty tips (τσέκαρε το tip με την οδοντόβουρτσα και το makeup εδώ) και μόλις είπε και αυτό: “Έχω αυτή τη θεωρία ότι τα lip balm έχουν μέσα τους καποια συστατικά τα οποία ξηραίνουν τα χείλη έτσι ώστε να συνεχίζεις να τα αγοράζεις. Αντί, λοιπόν, για lip balm χρησιμοποιώ nipple cream Bepanthen. Την χρησιμοποιώ μια ζωή!”.

Δύο πράγματα: θεωρώ την θεωρία της Margot Robbie περισσότερο θεωρία συνωμοσίας παρά κάτι που όντως κάνουν οι εταιρίες καλλυντικών και δεύτερον συμφωνώ απόλυτα με την θεωρία των nipple creams. Oι nipple creams είναι κρέμες που μπαίνουν τοπικά στην θηλή για να την ενυδατώσουν μετά τον θηλασμό.

Από τα πιο αγαπημένα και must try προϊόντα χειλιών είναι το Dr. Lipp, μια κρέμα που δημιουργήθηκε πολλά χρόνια πριν για τις γυναίκες που θήλαζαν και τώρα είναι best seller! Θα την βρεις στην Make Me up, κοστίζει €16.13 και έχει αρκετή ποσοότητα για να περάσεις μήνες ολόκληρους, ακόμη και αν την φοράς κάθε μέρα!

Read More

And More