Η μαύρη κορδέλα στα μαλλιά είναι το no1 hair trend του επόμενου φθινοπώρου

Μια από τις συχνότερες ατάκες που ακούς στα backstage των shows είναι το Three’s a trend! Που σημαίνει ότι κάτι είναι τάση όταν το δεις τρεις φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Κι εδώ έχουμε το next big thing στα μαλλιά (που μπορεί τελικά να είναι και… previous big thing μιας και το έχουμε ξαναδεί).

Ο λόγος για την βελούδινη κορδέλα που τυλίγεις πρόχειρα- πρόχειρα στα μαλλιά σου και δίνει αυτό το πολύ ενδιαφέρον hint ακόμη και όταν τη σετάρεις με T-shirt και jeans ή, καλύτερα, ειδικά όταν τη σετάρεις με T-shirt και jeans!

Στην Νέα Υόρκη το είδαμε στους οίκους Tory Burch και Marchesa, στο Λονδίνο στους Temperley London και Emilia Wickstead, στο Μιλάνο στον οίκο Philosophy και τέλος στο Παρίσι στον Rochas. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής μιας και τα shows στο Παρίσι θα συνεχίζονται μέχρι και τις 8 Μαρτίου.
To μαγικό με αυτό το αξεσουάρ είναι ότι δίνει instant στιλ χωρίς να απαιτεί κανένα κόπο και ότι ανάλογα με το μέγεθος της κορδέλας και τον τρόπο που θα την δέσεις στα μαλλιά σου μπορείς να πετύχεις πολλά και διαφορετικού στιλ αποτελέσματα.

Read More

And More