Η Meghan Markle μόλις το επιβεβαίωσε! Ο μικρός Archie είναι κοκκινομάλλης!

Αυτό που είναι σίγουρο: ο μικρός Archie είναι τοοοοοσο cute! Τόσο, τόσο cute που όταν κυκλοφόρησαν αυτές οι φωτογραφίες του μόλις πέντε μηνών Archie όλος ο κόσμος έμοιαζε να σταμάτησε ότι κάνει για να τις χαζέψει.

Αυτό που δεν είναι τόσο σίγουρο (και που επιβεβαιώσαμε χαζεύοντας επί όρος αυτές τις photo): ότι ο μικρός Archie είναι κοκκινομάλλης, όπως δήλωσε μόλις η Meghan Markle. Βεβαίως, τα μωρά μεγαλώνουν από τη μια στιγμή στην άλλη και οι μαμάδες ξέρουν καλύτερα, οπότε είναι κοκκινομάλλης αφού έτσι λέει η μαμά του ότι είναι!

Την είδηση για το χρώμα των μαλλιών του Archie (στο μυαλό μου είναι ξεκάθαρο ότι πήρε το όνομά του από τον ήρωα των comics και του Riverdale) την επικοινώνησε πρώτη το αμερικάνικο allure, σύμφωνα με το οποίο η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι παρευρέθηκαν στα WellChild Awards στο Λονδίνο την περασμένη Τρίτη όπου συνομίλησαν με μια καλεσμένη και είπαν για το χρώμα μαλλιών του μικρού Archie. Το allure έγραψε ακριβώς: “Στην συζήτηση αυτή η Meghan είπε ότι ο μικρός έχει κόκκινα μαλλιά και ο Χάρι το επιβεβαίωσε λέγοντας ότι φαίνεται από τα φρύδια του. Στην συνέχεια της συζήτησης ο Χάρι είπε πως ο μικρός δεν έχει ακόμη μαλλιά, αλλά η Meghan του απάντησε πως πήγε τον Archie σε ένα playrgroup με άλλα παιδάκια τα οποία είχαν τα ίδια μαλλιά ή ακόμη και λιγότερα από εκείνον!”.

Σε κάθε περίπτωση, ο μικρός Archie είναι πολύ, πολύ χαριτωμένος και από το παρακάτω επιβεβαιώνεται!

 

Read More

And More