Η Michelle Obama μας έδειξε τις φυσικές μπούκλες της (ξανά)!

Για εμάς εδώ στο TLIFE αυτός ο μήνας ήταν μήνας αφιέρωμα στα σγουρά μαλλιά γιατί κάθε εβδομάδα που περνούσε στο how to σου δείχναμε όλα τα πιθανά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις χωρίς να πιάσεις πρώτα πρέσα (καιρός ήταν!).

Γιατί τα φυσικά μαλλιά είναι υπέροχα και γιατί οι τάσεις θέλουν επιτέλους να αναδεικνύεις τα δικά σου δυνατά σημεία, αυτά με τα οποία έχεις γεννηθεί. Και αν τα δικά μας λόγια δεν σε αφορούν, σίγουρα θα σε αφορά η στάση της Michelle Obama. Γιατί ακριβώς μιλάμε για την Michelle Obama.

Η πρώην πρώτη κυρία (και για πάντα πρώτη στις καρδιές μας) εμφανίστηκε σε ομιλία της στο Obama Foundation έχοντας τα μαλλιά της φυσικά και φορώντας ένα off-shoulder φόρεμα που τα αναδείκνυε ακόμη περισσότερο!

Φυσικά, ήταν θέμα χρόνου τα social media να πάρουν φωτιά με comments όπως “Η Michelle Obama με σγουρά μαλλιά. Αυτό είναι. Αυτό είναι το tweet!” ή “Σε ευχαριστούμε Michelle για όλα όσα κάνεις! Και, παρεμπιπτόντως, τα μαλλιά σου είναι υπέροχα σγουρά!”.

Λοιπόν, εσένα ποια είναι η γνώμη σου για τα σγουρά μαλλιά της Michelle Obama; Εσύ που έχεις σγουρά μαλλιά τα ισιώνεις ή όχι;

 

Read More

And More