Η Miley Cyrus είναι η τελευταία διάσημη που κούρεψε τον φίλο της!

Ένα trend που έχει καθιερωθεί με την καραντίνα είναι οι διάσημες που κουρεύουν τους άντρες/αγόρια τους. Είδαμε τη  Gwen Stefani να το κάνει, είδαμε τον Ryan Reynolds να λέει στο διαδικτυακό Tonight Show ότι θα τον κουρέψει η Blake Lively και η τελευταία που προστέθηκε στη λίστα είναι η Miley Cyrus.

Η ίδια, αφού έχει κάνει δεκάδες πειράματα πάνω της όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, αποφάσισε να… επεκταθεί και στο κεφάλι του αγοριού της, Cody Simpson.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Buzzin. Clean cuts for clean oceans I say! #cleancutsforcleanoceans @4ocean 🌊🏴‍☠️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cody Simpson (@codysimpson) στις

 

“Buzzin. Καθαρά κουρέματα για καθαρές θάλασσες”, έγραψε ο ίδιος κάτω από αυτό το βίντεο. Και αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα από αυτά που έγραψε ιδού η εξήγηση: ο ίδιος κάνει surf και συνεργάζεται με την 4 Ocean, μια ΜΚΟ η οποία στόχο έχει να μειώσει το πλαστικό στις θάλασσες.

Δεν ξέρουμε, λοιπόν, αν ο ίδιος κουρεύτηκε για να τραβήξει την προσοχή προς αυτό τον πολύ καλό σκοπό αλλά αυτά που ξέρουμε είναι: α) τα κατάφερε β) είναι κούκλος (έτσι κι αλλιώς) γ) η Miley Cyrus έχει αποδειχτεί πως έχει εξαιρετικά skills (και ας ολοκλήρωσε κάποιος άλλος το κούρεμά του).

 

Read More

And More