Η Millie Bobby Brown αποκάλυψε πώς τα ξυρισμένα της μαλλιά την οδήγησαν να δημιουργήσει την εταιρία καλλυντικών της!

Ένα από τα πιο “σκληρά” πράγματα που έχει συμβεί στις beauty ζωές μας είναι να έχουμε πάει κομμωτήριο για ψαλίδα και να φεύγουμε με αρκετά κοντύτερα μαλλιά. Και αυτό από μόνο του είναι απίστευτα οδυνηρό. Φαντάσου, λοιπόν, πώς μπορεί να ένιωσε η Millie Bobby Brown όταν στα 12 της έπρεπε να ξυρίσει τα μαλλιά της για να πρωταγωνιστήσει στην άγνωστη τότε σειρά, Stranger Things.

Στο ρητορικό ερώτημα που έθεσα παραπάνω (aka πώς μπορεί να ένιωσε) η ίδια μας απάντησε μόλις: “Το να πάρω την απόφαση να ξυρίσω τα μαλλιά μου ήταν κάτι που με δυνάμωσε όσο τίποτα! Δεν ήταν εύκολο. Εννοώ ότι το να το κάνεις από μόνη σου είναι κάτι εύκολο, αρκεί να είσαι μέσα στο σπίτι σου. Το πρόβλημα ξεκινά όταν βγαίνεις εκεί έξω, στην κοινωνία, με ξυρισμένα μαλλιά. Αυτό που πιστεύει για εσένα ο κόσμος είναι ότι είσαι τρελή” είπε στο popsugar και συνέχισε: “Το μακιγιάζ ήταν τότε κάτι που χρησιμοποιούσα για να αναδείξω την θηλυκή μου πλευρά γιατί πολύ απλά δεν είχα μαλλιά! Όλα τα κορίτσια νιώθουν ότι τα μαλλιά ορίζουν το ποιες είναι, ενώ για μένα αυτό δεν μπορούσε να ισχύει. Ούτε το μακιγιάζ, βεβαίως, είναι κάτι που ορίζει ή πρέπει να ορίζει το ποιες είμαστε αλλά ήταν κάτι που ήθελα να κάνω για να νιώσω όμορφα. Οπότε έβαζα διάφορα προϊόντα μακιγιάζ στο πρόσωπό μου παρά το γεγονός ότι ήξερα ότι δεν θα το έκανα καλά.

Στην συνέχεια της συνέντευξης η Millie Bobby Brown είπε πως ήταν ο ρόλος της στο Stranger Things που την έκανε να σκεφτεί για πρώτη φορά να δημιουργήσει τα δικά της καλλυντικά: “Για ένα πάρα πολύ μεγάλο διάστημα καθόμουν σε μια καρέκλα μακιγιάζ και δεν ήμουν καθόλου έτοιμη να εκφράσω το ποια είμαι μέσα από την ομορφιά γιατί δεν υπήρχε τίποτα που να μπορώ να βάλω στην επιδερμίδα μου. Συνειδητοποίησα, λοιπόν, ότι για αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα, ένα ολοκληρωμένο skincare routine που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα όταν το χρησιμοποιείς, μια σειρά που δεν θα κάνει τους γονείς να νιώθουν περίεργα!”.

Κάπως έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε η σειρά Florence by Mills, ιδανική για κορίτσια 12-13 ετών και πάνω την οποία μπορείς να βρεις εδώ.

Read More

And More