Η Millie Bobby Brown έχει άλλα μαλλιά και το μακιγιάζ που θέλεις να κάνεις!

Για κάποια που γεννήθηκε το 2004 είναι ανεξήγητο πώς τρέφει τέτοια νοσταλγία για τα 80’s- 90’s. Και όμως, με την Millie Bobby Brown συμβαίνει! Το νεότερο… νέο σε συνάρτηση με την πρωταγωνίστρια του Stranger Things και αυτή την δεκαετία είναι ότι μόλις υιοθέτησε ένα beauty look βγαλμένο από την ταινία Dirty Dancing και μας άρεσε πολύ!

Σε φωτό που ανέβασε πρόσφατα στο instagram της την βλέπουμε με μπλε σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού και σγουρά μαλλιά. Αυτό που δεν βλέπουμε, όμως, ακριβώς επειδή το μακιγιάζ της είναι τόσο εντυπωσιακό και τραβάει όλα τα βλέμματα, είναι ότι η Millie Bobby Brown έχει και νέο hair look!

Τα μαλλιά της, λοιπόν, είναι αρκετά πιο κοντά και αρκετά πιο σκούρα! Το credit για την αλλαγή πηγαίνει στον hair stylist Jacob Khan ο οποίος έγραψε στην παραπάνω φωτό πως οι δυο τους αποφάσισαν να βγάλουν τα extensions και το νέο look της ταιριάζει πολύ και πως αποφάσισαν να σκουρύνουν και τα μαλλιά της. Έτσι, πλέον η Millie Bobby Brown είναι περισσότερο καστανή, όπως έγραψε, με μπαλαγιάζ παρά ξανθιά.

Πώς σου φαίνεται;

 

Read More

And More