Η Miranda Kerr μόλις μας έδειξε το βραδινό skincare routine της και αυτά τα τρία πράγματα τα κάνουμε κι εμείς!

Στο έχουμε ξαναπεί: απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα skincare routine των διασήμων και ειδικότερα όταν α) αυτά τα skincare routine αποτελούνται από βήματα που κάνουν πραγματικά “δουλειά” και β) αυτές οι διάσημες έχουν κάνει καριέρα και ως άγγελοι της Victoria Secret!

Ήταν, λοιπόν, πολύ λογικό αυτό το βραδινό skincare routine από την Miranda Kerr να τραβήξει όλη μας την προσοχή! Ο πρώην άγγελος της VC, λοιπόν, έδειξε για το Harper’s Bazaar την βραδινή της ρουτίνα η οποία στηρίζεται στα προϊόντα Kora Organics που φέρουν την υπογραφή της. Όμως, πέρα από τα προϊόντα, η ίδια μας έδειξε τρία βήματα που δεν παραλείπει ποτέ. Ούτε εκείνη, ούτε εμείς!

Σημείωσε:

-Το βράδυ κάνει double cleansing, δηλαδή διπλό μακιγιάζ. Αρχικά, αφαιρεί με ένα πλούσιο προϊόν το μακιγιάζ της κι έπειτα επικεντρώνεται στον καθαρισμό της επιδερμίδας της, αυτής καθεαυτής. Το double cleansing είναι κάτι που αγαπάμε κι εμείς πολύ, γιατί σε αντίθεση περίπτωση, όπως έχουμε πει, είναι σαν να μπαίνεις για ντους με τα ρούχα σου.

-Μετά τον καθαρισμό του προσώπου και πριν αρχίσει το skincare, ψεκάζει το πρόσωπό της με ένα face mist. Πράγματι, αυτό το step είναι θαυματουργό και βοηθά τα προϊόντα που θα φορέσεις στην πορεία να απορροφηθούν πολύ καλύτερα.

-Κάνε dry brushing, δηλαδή περνάει την στεγνή επιδερμίδα της με μια σκληρή βούρτσα.

Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω και πες μας: εσύ εφαρμόζεις κάποιο από τα βήματα που είδες μόλις στην Miranda Kerr;

 

 

Read More

And More