Η Naomi Campbell μόλις μας έδειξε όλο το skincare routine της!

Ποιος δεν θέλει να μαθαίνει τα μυστικά ομορφιάς των διασήμων και ειδικότερα όταν αυτές οι διάσημες έχουν υπάρξει top model; Το ερώτημα είναι ρητορικό, η απάντηση είναι προφανώς όλοι μας και αυτό το θέμα είναι κάτι που σε αφορά!

Η Naomi Campbell, μια από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, μόλις έκανε ένα βίντεο με την Vogue στο οποίο μας αποκάλυψε βήμα- βήμα όλο το skincare routine της!

Στο βίντεο που θα δεις ολοκληρωμένο παρακάτω, η ίδια μας δείχνει όλη την ρουτίνα ομορφιάς της από τον τρόπο που περιποιείται το δέρμα της μέχρι το μακιγιάζ που κάνει. Ωστόσο, ένα από τα πιο βασικά βήματα για εκείνη και σύμφωνα με το απόσπασμα που ανέβασε στο instagram της, είναι να χτενίζει ανοδικά τα φρύδια της με ένα spoolie, δηλαδή αυτό το πινέλο που έχει και η μάσκαρα.

Παρακάτω μπορείς να δεις όλο το βίντεο με την ρουτίνα του top model των 90’s και μπορείς να αντιγράψεις κάθε step! Ωστόσο, υπάρχει ένα βήμα που θα σου προτείναμε να μην το κάνεις και είναι το microneedling στο σπίτι. Το συγκεκριμένο gadget απαιτεί συγκεκριμένη τεχνική και αν δεν ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις μπορείς πραγματικά να ερεθίσεις το δέρμα σου. Για κάθε άλλο βήμα, όμως, είσαι ελεύθερη από εμάς!

 

Read More

And More