Η νέα σειρά της Kiehl’s είναι εμπνευσμένη από την τεχνολογία της NASA!

Η Kiehl’s μας έχει huge νέα! Ή καλύτερα, η Kiehl’s… τους έχει huge νέα! Δώσε μου λίγο χρόνο (και μερικές γραμμές!) για να σου εξηγήσω…

Η Kiehl’s μόλις κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα περιποίησης προσώπου, το Oil Eliminator, το οποίο σχεδιάστηκε για να καταπολεμά την γυαλάδα και τη λιπαρότητα και να εξασφαλίζει ένα νέο επίπεδο αναζωογονητικά καθαρής και ανάλαφρης ενυδάτωσης.

Το πιο εντυπωσιακό, ωστόσο, με το πρόγραμμα αυτό είναι ότι είναι εμπνευσμένο από την τεχνολογία της NASA και περιέχει Aerolite, το ελαφρύτερο στέρεο υλικό στη γη, ένα προηγμένο υλικό που βασίζεται στην επιστήμη της αερογέλης, η οποία χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην εξερεύνηση του διαστήματος.

ΟΜΩΣ (!) αυτή η επαναστατική σειρά Oil Eliminator προορίζεται αποκλειστικά για άνδρες και αν μόλις σε απογοήτευσα σκέψου ότι μπορείς, τουλάχιστον, να κάνεις ευτυχισμένο τον καλό σου!

Last but not least: η σειρά περιλαμβάνει τον καθαρισμό με το Deep Cleansing Exfoliating Face Wash, την τόνωση με το Refreshing Shine Control Toner και την ενυδάτωση με το Kiehl’s Oil Eliminator 24-Hour Anti-Shine Moisturizer for Men.

Read More

And More