Η νέα selfie της Selena Gomez χωρίς μακιγιάζ έχει οκτώ εκατομμύρια likes!

Η Selena Gomez δεν ποστάρει συχνά. Όταν, όμως, το κάνει τα post της είναι τόσο δυνατά ώστε είναι ικανά να ρίξουν το internet.

Πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα, η no makeup selfie που ανέβασε η ίδια από το κρεβάτι της. Η φωτογραφία την δείχνει με σακούλες κάτω από τα μάτια, καναδυό σπυράκια στο πρόσωπο και όλα εκείνα τα ανθρώπινα και λογικά που μπορεί να συμβαίνουν στην επιδερμίδα μας.

Η παραπάνω φωτό συγκέντρωσε οκτώ εκατομμύρια likes, αριθμός που αυξάνεται μέρα με τη μέρα, με τους περισσότερους να κάνουν comments για το πόσο ειλικρινής είναι στα social media, κάποιους άλλους να υπονοούν ή να λένε ευθέως ότι είναι ξεκάθαρα στενοχωρημένη για τον γάμο του Justin Bieber και κάποιους άλλους να λένε πως απλώς μοιράζεται την αγάπη της για το cocooning, τις κουβέρτες και να είναι χωρίς μακιγιάζ. Την αγάπη της να είναι απλώς ο εαυτός της.

Σε κάθε περίπτωση, όποιο κι αν είναι το κίνητρο αυτού του post, ένα είναι σίγουρο: η Selena Gomez με καθετί που ποστάρει μας κάνει να νιώθουμε λιγαααααααακι πιο άνετα με την επιδερμίδα μας και με τον εαυτό μας, γενικότερα.

 

Read More

And More