Η Nicole Kidman άφησε τα μαλλιά της φυσικά για τις γιορτές και να πώς είναι!

Keep it real! Αυτή είναι η ευχή που κάνουμε για την νέα χρονιά και ευτυχώς για εμάς υπάρχουν ήδη κάποιοι που μας άκουσαν. Για παράδειγμα η Nicole Kidman η οποία όλο αυτό το διάστημα και με αφορμή τις γιορτές βρίσκεται σε διακοπές με τον σύζυγό της και μόλις μοιράστηκε μαζί μας μια φωτό στο instagram στην οποία α) φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή β) πρεσβεύει απόλυτα αυτή τη φυσικότητα που αγαπάμε.

Δες παρακάτω και θα καταλάβεις…

Στην παραπάνω φωτό, λοιπόν, βλέπουμε την Nicole Kidman να ανταλλάσσει το πιο θερμό φιλί με τον σύζυγό της Keith Urban ενώ τα μαλλιά της είναι απόλυτα φυσικά, κάτι στο οποίο δεν μας έχει συνηθίσει καθώς στο κόκκινο χαλί εμφανίζεται είτε με τέλειους κυματισμούς είτε με υπέροχα updos (και είναι κάπως λογικό. Right?). Αλλά από ότι φαίνεται οι fan της προτιμούν την real- καθόλου στιλιζαρισμένη εκδοχή της, κάτι που αποδεικνύεται από comments όπως “Λατρεύω τα σγουρά και φριζαρισμένα μαλλιά της! Είναι ακριβώς σαν τα δικά μου!” ή “Πόσο μου αρέσουν τα beachy hair της! Είναι τόσο τυχερή!”.

Κάνοντας focus στα μαλλιά της, τώρα, κατά το παρελθόν η Nicole Kidman είχε δηλώσει πόσο έχει μετανιώσει που ίσιωνε συνεχώς τα μαλλιά της με αποτέλεσμα οι μπούκλες της τώρα να έχουν χάσει τη φόρμα τους.

Από όλο αυτό κρατάμε το εξής: μπούκλες ή ίσια, το μότο της νέας χρονιάς είναι Keep it real! Και στο instagram το 2020 θα το βλέπουμε όλο και συχνότερα!

 

Read More

And More