Η πιο τέλεια “στολή” αν θέλεις να ντυθείς για το Halloween (PS: και πού βγάζω τα φρύδια μου)!

Την στιγμή που γράφω αυτό το άρθρο έχω σηκώσει παράλληλα το τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού για φρύδια. Αν και η ερώτηση είναι “ρητορική” για το πού βγάζει τα φρύδια της μια beauty editor στην Ελλάδα, θα σου απαντήσω: στα corner της Benefit μέσα στα Sephora (το Golden Hall είναι το δικό μου αγαπημένο spot). Γιατί φεύγοντας από εδώ (και από όποιο corner της Benefit) θα ξέρεις πως θα έχεις το τέλειο σχήμα φρυδιών!

Η Benefit, λοιπόν, το απόλυτα εξειδικευμένο brand σε ότι έχει να κάνει με τα φρύδια, δημιούργησε το τέλειο look για το Halloween και βρήκε και το τέλειο όνομα για να το… ξαναβαφτίσει! Ενώ, λοιπόν, όλοι οι υπόλοιποι γιορτάζουν το Halloween εμείς θα γιορτάσουμε το BROWlloween με ένα look αρκετά διαφορετικό! Και ποιος ξέρει καλύτερα γι’ αυτό…μα φυσικά η expert των φρυδιών National Brow Arist @Lola_Doka.

Η ίδια ανέβασε στο προφίλ της αυτή την τέλεια φωτό από την Φρίδα Κάλο (αυτός είναι ο σωστός τρόπος να προφέρεται! Τυχαίο;) και παρακάτω σου έχουμε συγκεντρωμένα τα βήματα για να το υιοθετήσεις κι εσύ! Χρησιμοποίησε τα παρακάτω προϊόντα:

Face: Hello Happy Brightening foundation n 5 και Cakeless concealer n 4

Eyebrows: Brow styler (την πούδρα) n°4,5, Precisely my brow pencil n° 6 και n°5, Roller liner μαύρο και 24hs Brow Setter

 Eyes and cheekbones: Love Tint, Party like a Flockstar palette και Sephora Brush No205

Lips: Sephora cream lip stain n°1

Αν και εσένα τα φρύδια σου έχουν φτάσει στο σημείο της Frida Kahlo τότε δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το αγαπημένο σου Benefit BrowBar σε ένα κατάστημα SEPHORA & να κλείσεις το ραντεβού σου για την υπηρεσία φρυδιών.

Read More

And More